Νέος φονικός ιός ενόψει: Θα είναι 70% πιο θανατηφόρος από τον Covid-19.Ο ΠΟΥ τον αναφέρει ως «Νόσο Χ» αλλά δεν δίνει καμία πληροφορία για τον ιό: «Είναι άγνωστη νόσος».

Προειδοποίηση για την εμφάνιση νέας θανατηφόρας πανδημίας εξέδωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), που σε συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί στη Γενεύη αναμένεται να ενημερώσει σχετικά τις χώρες ώστε αυτές, ώστε να πάρουν άμεσα μέτρα και να προετοιμάσουν το σύστημα υγείας τους….

 

Με την σειρά της, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μετέφερε την πληροφορία, μιλώντας νωρίτερα σήμερα το πρωί σε τηλεοπτική εκπομπή, τονίζοντας ότι σύμφωνα με τον ΠΟΥ πρόκειται για έναν ιό ο οποίος θα είναι κατά 70% θανατηφόρος.

«Συγκριτικά, ο κορωνοϊός θεωρείται μια ήπια νόσος», είπε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη προσθέτοντας πως ο ΠΟΥ είχε ενημερώσει τις χώρες από το 2018 τον ερχομό του SARS-CoV-2.

Ως εκ τούτου, το ίδιο προσπαθεί να κάνει και τώρα, με στόχο τα νοσοκομεία και το υγειονομικό προσωπικό να είναι έτοιμα για τη νέα πανδημία.

Η Ματίνα Παγώνη, σημείωσε ακόμα πως δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες λεπτομέρειες για τον ιό, καθώς πρόκειται για μια άγνωστη νόσο, χωρίς να έχουν σημειωθεί κρούσματα στον άνθρωπο.

Βέβαια, μετά από μια τέτοια ανακοίνωση εμείς έχουμε την απορία: πως γνωρίζουν επιστήμονες ότι θα εκδοθεί ένας θανατηφόρος ιός αφού ακόμα δεν έχει εκδηλωθεί, και δεν έχει τακτοποιηθεί;

Γιατί μετά την πρώτη πανδημία και τα μέτρα καραντίνας που πάρθηκαν σε όλο τον πλανήτη για την αντιμετώπιση του κορονοϊού η πλειοψηφία των ανθρώπων είναι πλέον καχύποπτη ως προς τις ιατρικές ειδήσεις.

Επειδή παγκόσμια οικονομία πρόκειται να αντιμετωπίσει μία τεράστια κρίση στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, για πολλούς θα ήταν βολικό αν τα πλήθη και οι κοινωνικές μάζες ήταν έγκλειστα στα σπίτια τους για να μην αντιδρούν και παραπονιούνται για την φτώχεια και τον πληθωρισμό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »