Οι πληροφορίες έρχονται από την ρωσική πλευρά και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη με φωτογραφίες ή βίντεο, αλλά είναι γνωστό ότι όλα τα συστήματα παρακολούθησης έχουν εστιάσει στην εν λόγω καυτή περιοχή, ενώ εκκρεμεί σήμερα και η έκτακτη σύνοδος του ΝΑΤΟ για την περιοχή αυτή.
Οι πληροφορίες έρχονται από την ρωσική πλευρά και δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη με φωτογραφίες ή βίντεο, αλλά είναι γνωστό ότι όλα τα συστήματα παρακολούθησης έχουν εστιάσει στην εν λόγω καυτή περιοχή, ενώ εκκρεμεί σήμερα και η έκτακτη σύνοδος του ΝΑΤΟ για την περιοχή αυτή.
Ρωσικές πηγές αναφέρουν ότι στην Ουκρανία έφτασε απόσπασμα των βρετανικών ειδικών δυνάμεων, για το οποίο δεν υπάρχουν ακόμη επίσημες πληροφορίες σχετικά με τα καθήκοντα που του έχουν ανατεθεί.

Αναφέρεται ότι πρόκειται για εξειδικευμένα μέλη της βρετανικής μοίρας Royal Signals. Αυτή η μονάδα πραγματοποιεί εργασίες για την παροχή επικοινωνιών για τις ένοπλες δυνάμεις της Ουκρανίας, αλλά έχει και άλλες αποστολές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρωσία 13.04.2021 – 20:55298
”Εικονικός βομβαρδισμός” αμερικανικών πλοίων στη Μ. Θάλασσα από ρωσικά μαχητικά
Πολλοί ειδικοί ανησυχούν ότι ξένο στρατιωτικό προσωπικό άρχισε να φτάνει στην Ουκρανία με φόντο την επιδείνωση της κατάστασης στη γραμμή οριοθέτησης με τις αυτοαποκαλούμενες Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ.

Είναι γνωστό ότι για λογαριασμό των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας, την συλλογή πληροφοριών σχετικά με την κατάσταση στο Ντονέτσκ, την πραγματοποίησαν αεροσκάφη αναγνώρισης της Βρετανικής Πολεμικής Αεροπορίας. Το 2020, πραγματοποιήθηκαν αρκετές στρατιωτικές ασκήσεις με τη συμμετοχή Βρετανών και Αμερικανών αλεξιπτωτιστών.

Την ίδια περίοδο ανεξάρτητες ρωσικές δημοσιογραφικές πηγές στα εδάφη των ρωσόφωνων, παρείχαν πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις μετακινήσεις ξένων στρατιωτικών στην αποκαλούμενη ζώνη οριοθέτησης (JFO).

Πολωνοί κομάντος στην Α.Ουκρανία

Επίσης, έγινε γνωστό ότι Πολωνοί επίλεκτοι στρατιώτες αποβιβάστηκαν στον σιδηροδρομικό σταθμό Rubezhnoye σχετικά κοντά από την επίμαχη περιοχή των συγκρούσεων Ουκρανών και Ρωσόφωνων.

Οι Ρωσόφωνοι εντόπισαν την παρουσία τους και εστίασαν στον ακριβό εξοπλισμό τους και στο ότι δεν φορούσαν διακριτικά. Οι Πολωνοί ήταν οπλισμένοι με μικρά αυτόματα όπλα.

Όταν κατέβηκαν οι στρατιώτες αυτοί από την αμαξοστοιχία, ο σιδηροδρομικός σταθμός, ήταν κλειστός, ενώ το περιστατικό έλαβε χώρα πριν μερικές ημέρες.

Από τον Rubizhne, η φάλαγγα με τους Πολωνούς προχώρησε προς το “Svetlodar”, που αποτελεί την κύρια γραμμή άμυνα ανάμεσα σε Ρωσόφωνους και Ουκρανούς.

Επισημαίνεται ότι το “Svetlodar” θεωρείται ως ένας από τους τομείς προτεραιότητας σε επικείμενη επίθεση κατά των Ρωσόφωνων, διότι η κατάληψη αυτής της περιοχής θα διέκοπτε άμεσα την επικοινωνία μεταξύ του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αριθμός των Ρώσων μισθοφόρων που έχουν ήδη φτάσει στην περιοχή του Ντόνετσκ οι οποίοι είναι πλέον άνω των 400 ατόμων ενώ η οργάνωση “LDNR”, αναφέρει ότι η Μόσχα κινητοποιεί ακόμα περισσότερους μισθοφόρους για να πολεμήσει ενάντια στην Ουκρανία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ήδη αφιχθεί στην περιοχή του Luhansk εκατοντάδες Ρώσοι μισθοφόροι, οι οποίοι ετοιμάζονται να “κονταροκτυπηθούν” με Αμερικανούς και Βρετανούς σε μια ανηλεή σύγκρουση “μισθοφόρων” η οποία προετοιμάζεται επιμελώς και από τις δύο πλευρές εδώ και μεγάλο διάστημα στην περιοχή, για να μην απαιτηθεί να χρησιμοποιηθούν τακτικές δυνάμεις.

Αν και εφόσον επιβεβαιωθούν όλες αυτές οι πληροφορίες, και προσθέσουμε και την παρουσία επιπλέον μισθοφόρων και από τις δύο πλευρές, τότε θα έχουμε το τέλειο σκηνικό για να ξεκινήσει ένας πόλεμος στην Ουκρανία, που όμοιος του δεν θα έχουμε δει μετά το 1945.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »