Τουρκάλα Καθηγήτρια πανεπιστημίου: Θα δημιουργηθεί παγκόσμιο ισλαμικό Χαλιφάτο υπό την ηγεσία της Τουρκίας

Μιλάμε για το παγκόσμιο ισλαμικό Χαλιφάτο, με μορφή “ ισλαμικού ΝΑΤΟ και τουρκόφωνων χωρών”, το οποίο επιδιώκει  η Τουρκία και η νέα γενιά πολιτικών, και όχι μόνο ο νυν Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν.

Σε μια ομολογία αυτών των σχεδίων η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Naciye,Σελίν Σενοσάκ (Selin Şenocak) ανέφερε: «Μπορεί να δημιουργηθεί ένα κοσμικό χαλιφάτο υπό την ηγεσία της Τουρκίας».

Μετά το σχέδιο για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, οι Τούρκοι ετοιμάζουν και αυτοί το Χαλιφάτο με πρωτεύουσα την Κωνσταντινούπολη, και αυτό μας προλέγει πολλά από αυτά που έχουμε ακούσει για τις επικείμενες εξελίξεις εδώ και χρόνια.

Ξηλώνουν στην Κολωνία μνημείο της γενοκτονίας των Αρμενίων

Ο δημοσιογράφος της μεγάλης κυκλοφορίας γαλλικής εφημερίδας lepoint, Guillaum Perrier, με 20 χρόνια εμπειρία σε ζητήματα Μέσης Ανατολής και Τουρκίας, προσπαθεί να αφυπνίσει την “κοιμωμένη” Ευρώπη για τον τουρκικό ισλαμικό κίνδυνο που ήδη εκβιάζει σε ευρωπαϊκές πόλεις, ακολουθώντας την εθνικιστική ατζέντα του Ερντογάν.

Ο ίδιος σε ανάρτηση του ανέφερε ”η πόλη της Κολωνίας ξήλωσε ένα μνημείο για τη γενοκτονία των Αρμενίων.
Η Κολωνία έχει μια μικρή αρμενική κοινότητα αλλά πάνω από όλα μια πανίσχυρη τουρκική κοινότητα. Η Κολωνία όμως είναι η έδρα της Milli Görüş ( φασιστική τουρκική οργάνωση).

Και για τους  οπορτουνιστές που ξαφνικά αισθάνονται αλληλεγγύη με τους Αρμένιους, υπενθυμίζουμε ότι η άρνηση της γενοκτονίας των Αρμενίων υποστηρίζεται από μια (τουρκική) εθνικιστική ιδεολογία που είναι αντίγραφο των ευρωπαϊκών εθνικισμών”, καταλήγει ο ίδιος.

Ποια είναι όμως αυτή η οργάνωση των Τούρκων και τι επιδιώκει;

Σε παλαιότερο Γάλλοι απόστρατοι Αξιωματικοί είχαν στείλει επιστολή με θέμα το ακραίο ισλάμ και τους κινδύνους στην χώρα.

Οι Γάλλοι έμπειροι απόστρατοι ανώτατοι αξιωματικοί δεν προειδοποίησαν μόνο τον Μακρόν, αλλά ολόκληρη την ΕΕ, που οφείλει να ξυπνήσει πριν είναι πολύ αργά.

Το ακραίο ισλάμ συνεπικουρούμενο από την Τουρκία και τις οργανώσεις της απειλεί μια χώρα σαν την Γαλλία, ενώ η ΕΕ και ειδικά η Γερμανία συνεχίζουν να “χαϊδεύουν” τον νεο-Οθωμανισμό του Τούρκου σουλτάνου Ερντογάν.

Υπενθυμίζουμε ότι η τουρκική οργάνωση Millî Görüş που πάιζει ύποπτο ρόλο σε όλα αυτά, ιδρύθηκε από υποστηρικτές του πρώην Τούρκου πρωθυπουργού Necmettin Erbakan, έναν από τους πιο σημαντικούς ισλαμιστές πολιτικούς της χώρας.

Το κίνημα έχει στενούς δεσμούς με το κυβερνών κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης της Τουρκίας (AKP) και λειτουργεί σε όλη την τουρκική διασπορά στην Ευρώπη. Όμως η Ισλαμική Συνομοσπονδία Milli Gorus στη Γαλλία αρνήθηκε να συμμορφωθεί με έναν νέο κυβερνητικό χάρτη με στόχο την καταπολέμηση του εξτρεμισμού.

Η διείσδυση της συγκεκριμένης ισλαμικής οργάνωσης σε Γαλλία και ΕΕ στην τουρκική διασπορά , αποτελεί μια από τις προτεραιότητες της εξωτερικής πολιτικής της Άγκυρας, με στόχο να επηρεάσει τις πολιτικές εσωτερικές ισορροπίες εντός των ευρωπαϊκών κρατών.

Αυτό είναι το σχέδιο του ΑΚΡ για την Ευρώπη, ενώ στα Βαλκάνια το σχέδιο αναφέρει επανακατάληψη των εδαφών. Άρα όλοι πρέπει να δράσουν για να ακυρωθούν τα μεγαλεπήβολα σχέδια των Τούρκων που θέλουν να πετύχουν ότι δεν πέτυχαν όταν έφτασαν έξω από την Βιέννη το 1600.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »