Ευαγγελία Τσολάκου
ENA KOYBAΡI ΟΛΑ..
Ο Μπαμπινιώτης, πρόεδρος του Αρσακείου, που σιωπά για την αιφνίδια διακοπή της συνεργασίας του Αρσακείου με τον Δ. Λιγνάδη το 2012… και ο αδελφός Λιγνάδης, Γιάννης που δούλευε στο Αρσάκειο ως φιλόλογος, αλλά διορίστηκε στο Εθνικό ως ηθοποιός με 1.700 € μισθό… η κυβέρνηση Σαμαρά και ο τότε υπ. Πολιτισμού Τασιούλας, το βραβείο “Κάρολος Κουν” παίρνει ο pop star Ρουβάς ως τραγωδός και ο Λιγνάδης που τον έφερε στην Επίδαυρο (2014) ως κουμπάρο της Μαριάννας. Και το STAR NEWS του Βαρδινογιάννη, που σήμερα ξ ε π λ έ ν ε ι τον Λιγνάδη με σχόλια τύπου:
“ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΩΝΑ..ΓΙΑ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ” …. τα γραμμάτια που ξεπληρώνονται… και η Χρ. Διαβάτη που ωρυόταν, δικαίως, για το βραβείο παρωδία…..
ο Μαρκουλάκης που το 2012 μεταφέρει μ α χ α ι ρ ω μ έ ν ο τον κολλητό του Λιγνάδη στο νοσοκομείο, ενώ το 2019 μπαίνει στο ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ, έτσι ως κολλητός του Μητσοτάκη, του τηλεφωνεί το 2020 για να μείνουν ανοιχτά τα Θέατρα εν μέσω Πανδημίας και όταν σκάει η βόμβα του “Metoo” τρέχει να σβήσει τις κοινές φωτογραφίες του με τον άλλοτε κολλητό του Λιγνάδη….. ενώ τα έχει με την Χρυσή Βαρδινογιάννη…
Tο κίνημα “Καθίστε Φρόνημα ” που είναι αντίθετο με το κίνημα “metoo”….
και ο Χρυσοχοϊδης, που κολλάει παντού σαν την coca cola, και η έρευνα του το 2012 για μαστροπεία και εκμετάλλευση ανηλίκων και η παρακολούθηση του διαμερίσματος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη στα πέριξ της Ομονοίας, που σταμάτησε α ν α ί τ ι α ……
και η κα Λ. Μενδώνη που το 2012 ήταν γεν. γραμμ. Πολιτισμού και μετά, το 2019, έγινε υπ. Πολιτισμού και αλλάζει τον νόμο για να τηρηθεί η υπόσχεση του Μητσοτάκη προς τον φίλο Λιγνάδη που του είχε δώσει πριν έρθει στην εξουσία, για τη θέση στο Εθνικό, για το δ η μ ό σ ι ο σ υ μ φ έ ρ ο ν!!!
Και στην αρχή η Λίνα μας είπε πως δεν θα παραιτήσει τον Λιγνάδη για κάτι φήμες της Ε. Ακρίτα, αλλά μετά από 3 μέρες τον καρατομεί και ο ρόλος της Προέδρου της Δημοκρατίας. Αλλά μετά μας είπε πως δεν υπάρχουν καταγγελίες, ενώ υπάρχουν…..
και ο ρόλος του ΑΜΠΕΡΤ ΑΛΕΡΤ Ε ι σ α γ γ ε λ έ α που δ ε ν παρεμβαίνει, αυτεπάγγελτα, σε δηλωμένη καταγγελία δημόσια στα ΜΜΕ….
ενώ το αναρχικό κίνημα αφισοκολλεί την φάτσα του Λιγνάδη με την λεζάντα “ΣIXAMENOΣ” σ’ όλη την Αθήνα….. και η Ζέτα Δούκα που στέλνει επιστολή στον ΠΘ σχετικά με την εκκωφαντική σιωπή του, ίσως ενοχή του…. που αυτός την παραπέμπει, μέσω συμβούλου, στον Γιατρομανωλάκη που θα φτιάξει τον κώδικα Δεοντολογίας ……
__________________”Κόκκινη κλωστή δεμένη, στο κουβάρι τυλιγμένη.
__________________Δώσε κλώτσο να γυρίσει, παραμύθι ν’ αρχινήσει”
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΎΝ ΜΙΑ ΣΑΠΙΑ, ΑΡΡΩΣΤΗ ΕΛΙΤ
ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΙΟΝ & ΓΙΑΤΙ
_________ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΝΕΜΕΣΙΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΒΡΙΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »