Η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποφάσισε χθες να μην συγκρουστεί με τους χιλιάδες διαδηλωτές που βγήκαν στους δρόμους εναντίον του φασιστικού νομοσχεδίου για την Παιδεία μας. Αποφάσισε να μην δείξει για μια ακόμη φορά το πολιτικά αποκρουστικό πρόσωπό της, και δεν έριξε χημικά και καπνογόνα εναντίον των φοιτητών.
Περιέλουσε όμως με ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τόσο τους διαδηλωτές όσο και τα κόμματα της αντιπολίτευσης. Έβαλε ακόμα και τραγικούς τηλεοπτικούς συντάκτες να δείχνουν τη συγκέντρωση και να περιγράφουν στα κανάλια τους ότι δεν τηρούνται οι δέουσες αποστάσεις και ότι έτσι αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Η χθεσινή διαδήλωση για το μεσαιωνικό και αστυνομικό νομοσχέδιο της κυρίας Κεραμέως ήταν η αρχή. Ήταν το ξεκίνημα της μεγάλης λαϊκής εξέγερσης που έρχεται από την ανεργία, την πείνα, και τους απάνθρωπους κανόνες μιας «υγειονομικής δικτατορίας», που αρχίζει να μην διαφέρει σε τίποτα από την ατμόσφαιρα και τα παραγγέλματα που άκουγαν οι πολίτες επί Απριλιανής Δικτατορίας.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ψεύδεται ασύστολα επί όλων των θεμάτων και κυρίως για την μεγάλη εθνική συμφορά στην οικονομία. Σε μερικούς μήνες θα διαλυθεί εις τα εξ ων συνετέθη η πλαστή τηλεοπτική δημοφιλία του Κυριάκο Μητσοτάκη. Το πολιτικό υπέδαφος σείεται μέσα και έξω από τη ΝΔ, κάτω από τα πόδια του. Αυτό που έρχεται θα σαρώσει το οικοδόμημα που βλέπουμε, όπως ένας τυφώνας τα χαμόσπιτα σε μια περιοχή της Καραϊβικής.

Τόσο ο Μητσοτάκης όσο και η γερμανική ομάδα θα εξαφανιστούν από τον πολιτικό χάρτη της χώρας ως δια μαγείας μόλις στηθούν οι κάλπες. Εκατομμύρια Έλληνες είναι στην ανεργία, στην ανέχεια και στην πείνα εξαιτίας των ακραίων μέτρων του lockdown. Τα οικονομικά «αντίδωρα», οι ενισχύσεις, του ελλιποβαρούς και νάρκισσου πρωθυπουργού δεν επαρκούν για να επιβιώσουν οι συμπατριώτες του.

Σήμερα ή αύριο κατά πάσα πιθανότητα θα κηρύξουν πάλι lockdown ή θα δώσουν εντολή για αυστηρότερα μέτρα τόσο στην Αττική όσο και σε άλλες «κόκκινες» περιοχές. Από χθες το πρωί με καθοδήγηση του Μαξίμου, τα γνωστά ακριβοπληρωμένα κανάλια «μαγειρεύουν», «ψήνουν» ότι πρόκειται να απαγορευτεί η κυκλοφορία από τις 6 το απόγευμα, και ότι θα επανέλθουν τα κατάστημα στο clickaway ή στο απόλυτο κλείσιμο.

Η τρομοκρατία είναι η χειρότερη που έχει γνωρίσει ο Ελληνικός λαός από την εποχή της γερμανικής Κατοχής και της Απριλιανής Χούντας. Ο «χορός» των «καταραμένων» λοιμωξιολόγων εξέπεμψε και χθες από τα παράθυρα της τηλεόρασης προειδοποιητικές βολές τρόμου και πανικού προς τα εκατομμύρια Ελλήνων πολιτών. Το επίσημο επιδημιολογικής παρατήρησης είχε χθες μόλις 18 θανάτους και κάτω από 280 διασωληνωμένους. Σε λίγο η χώρα δεν θα έχει κανέναν θάνατο, ούτε καν υπέργηρο, και οι τραγικοί λοιμωξιολόγοι θα μιλάνε για έκρηξη θανάτων και κρουσμάτων.

Έχουμε φύγει πλέον, όπως έχετε καταλάβει όλοι, από το αφήγημα του αρχικού κορονοϊού, και έχουμε περάσει σε όλες τις μεταλλάξεις του. Το κοινό «βομβαρδίζεται» από βρετανικές μεταλλάξεις, νοτιοαφρικανικές και νοτιοαμερικάνικες. Ήδη έχουν αρχίσει να λένε ότι αυτές οι μεταλλάξεις είναι σίγουρα πιο θανατηφόρες από τον πατέρα κορονοϊό! Τώρα βγάζουν τα παιδιά και τα ξαδέλφια του και σε λίγο θα ακολουθήσουν τα εγγόνια του αρχικού κορονοϊού, ενώ η ανθρωπότητα βουλιάζει στην ύφεση και κάποιοι πονηροί κέρδισαν μέχρι τώρα 500 δις δολάρια.

Ουδεμία χώρα εφοδιάζεται κανονικά με εμβόλια. Ούτε η πατρίδα μας. Αυτό οφείλεται στη σύγκρουση μεταξύ των δόλιων και πονηρών, μεταξύ των κερδοσκόπων της BigPharma. Οι Γερμανοί συγκρούονται με τους Άγγλους. Δηλαδή η Pfizer/BioNTech που πατρονάρει προσωπικά η Μέρκελ, «μαχαιρώνεται» καθημερινά με τα συμφέροντα της AstraZeneca που φυσικά πατρονάρεται από τη βρετανική κυβέρνηση. Οι Γερμανοί επιμένουν ότι τα εμβόλια των Άγγλων δεν κάνουν τίποτα σε ηλικίες πάνω των 65 ετών. Οι Άγγλοι και οι Αμερικανοί υποστηρίζουν με πλήθος επιστημονικών δημοσιευμάτων ότι τα εμβόλια της Pfizer/BioNTech προκαλούν πλήθος παρενεργειών και είναι διαφορετικής ποιότητας οι πρώτες παρτίδες από τις δεύτερες. Τα εργοστάσια παραγωγής είναι ελάχιστα, δεν μπορούν να παράγουν τον απαραίτητο αριθμό εμβολίων αλλά οι Βρυξέλλες και οι διάφορες κυβερνήσεις επιμένουν ότι μόλις εμβολιαστούμε ο κορονοϊός τελείωσε. Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζουν αν αυτά τα εμβόλια δημιουργούν ανοσία και για πόσο, και αν τα εμβόλια αυτά ανακόπτουν τη μετάδοση του ιού. Δηλαδή αν εξακολουθεί να είναι φορέας κάποιος που εμβολιάζεται.

Η ελληνική κυβέρνηση όπως και τα τηλεοπτικά κανάλια που πατρονάρει παίζουν μια οπερέτα κάθε βράδυ, γιατί από τη μια λένε ότι «όλα θα πάνε καλά με τους εμβολιασμούς», και από την άλλη έχουν αρχίσει να καταγγέλλουν τόσο τις φαρμακευτικές εταιρείες όσο και την Ευρώπη ότι δεν κανόνισαν καλά τα πράγματα, δεν τα υπολόγισαν σωστά και για αυτό έχουμε τώρα τις καθυστερήσεις. Όλοι ήξεραν από την αρχή ότι δεν υπάρχουν τα κατάλληλα εργοστάσια για να παραχθούν τα εμβόλια. Όλοι ήξεραν από την αρχή ότι ουδεμία φαρμακοβιομηχανία γνώριζε αν είναι απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικά τα εμβόλια. Για αυτό έσπευσαν να απαλλάξουν εκ προοιμίου με νόμους τις πολυεθνικές των φαρμάκων για την περίπτωση που κάποιοι ευρωπαίοι πολίτες αρρώσταιναν από τις παρενέργειες των εμβολίων και έκαναν αγωγές στις εταιρείες. Σε όλα αυτά πρωταγωνίστησε ο Μητσοτάκης ο οποίος, καθοδηγούμενος από τη Γερμανία και προσωπικά από τον Μπιλ Γκέιτς, επιχειρεί να θεσμοθετηθεί το ρατσιστικό και φασιστικό υγειονομικό διαβατήριο προκειμένου να ελεγχθούν οι πληθυσμοί.

Σε όλο τον κόσμο έχει ξεσπάσει θύελλα διαμαρτυριών. Στην Ολλανδία έχουμε «ηφαιστειακές εκρήξεις» και οι αρχές φοβούνται επανάσταση. Το ίδιο στη Μεγάλη Βρετανία, στο Ισραήλ, στην Ισπανία, στο Λίβανο, στη Γαλλία, στην Ιταλία, και σε διάφορες Πολιτείες των ΗΠΑ. Εκατοντάδες εκατομμύρια άνθρωποι έχουν κουραστεί, υποφέρουν και βασανίζονται. Όπως λένε διεθνείς οργανισμοί και έγκυρες εφημερίδες, αρκετές κυβερνήσεις μεταξύ των οποίων η κυβέρνηση Μητσοτάκη, χρησιμοποιούν τον κορονοϊό για να επιβάλλουν δέσμες αντιλαϊκών μέτρων. Οι πλαστές δημοσκοπήσεις, για να ακριβολογώ, οι διαφορές που παρουσιάζουν τα στοιχεία των δημοσκοπήσεων, αποδεικνύουν πόσο χειραγωγούμενοι είναι οι δημοσκόποι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »