Για την επόμενη πανδημία, η οποία, όπως λένε, δεν υπάρχει…

Κοινοπραξία με επικεφαλής ερευνητές στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης (MIT) σχεδιάζουν την πρώτη πλήρως ενσωματωμένη πλατφόρμα συνεχούς παραγωγής mRNA στον κόσμο, με πρόσχημα τις πανδημίες!!!

Όπως μεταδίδεται, το εν λόγω πιλοτικό εγχείρημα χρηματοδοτείται με 82 εκατομμύρια δολάρια από το Κέντρο Αξιολόγησης και Έρευνας Βιολογικών Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA)! Επιδιώκεται, υποτίθεται, να αυξήσει την ικανότητα της κοινωνίας να ανταποκρίνεται σε μελλοντικές πανδημίες καθώς και να επιταχύνει την ανάπτυξη και παραγωγή τεχνολογιών mRNA!!!

Σε αυτό το πλαίσιο, οι εταιρείες ξοδεύουν πακτωλό χρημάτων για να αναπτύξουν νέα εμβόλια, τα οποία ενδεχομένως ενωθούν στο τέλος στο απόλυτο υπερεμβόλιο-ταυτότητα!

«Οι εταιρείες επενδύουν εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια σε mRNA, όχι λόγω της Covid, αλλά λόγω των δυνατοτήτων του mRNA σε όλες τις άλλες περιοχές ασθενειών», τονίζει ο Richard Braatz, καθηγητής Edwin R. Gilliland στο Τμήμα Χημικής Μηχανικής του MIT και ο κύριος ερευνητής για το έργο.

Θα πρόκειται για την πρώτη στον κόσμο πλατφόρμα συνεχούς κατασκευής mRNA! Θα κατασκευάζει δηλαδή ΣΥΝΕΧΩΣ εμβόλια παρέμβασης στο DNA!!!

«Αυτό που θέλουμε πραγματικά, είναι να προετοιμαστούμε για την επόμενη πανδημία», ισχυρίζεται ο Braatz και συνεχίζει: «Και θέλουμε να την ανακόψουμε γρήγορα αναπτύσσοντας ένα εμβόλιο από την στιγμή που ανιχνεύεται ο ιός. Η τρέχουσα τεχνολογία δεν μας βοηθάει».

Ο FDA θα χρηματοδοτήσει το εγχείρημα του MIT για τρία χρόνια. Η ReciBioPharm κατασκευάζει τις εγκαταστάσεις παραγωγής, ενώ οι εργασίες στο MIT βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη!

Μαντέψτε ποιοί θα προωθήσουν τα νέα εμβόλια στην Ελλάδα!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »