Το έχουμε πει εδώ και καιρό. Ο γόνος δεν μπορεί. Κι όσο παραμένει στην εξουσία, τόσο θα λαβώνει την πατρίδα και την παράταξη.

Πραγματικά λυπόμαστε τους… νεοδημοκράτες κοψοχέρηδες που τον ψήφισαν, οι οποίοι δεν φτάνει που ντρέπονται για το έγκλημα που διέπραξαν, πρέπει να αποκρούουν και τα πυρά που δέχονται από αυτούς που άθελά τους παραπλάνησαν, διαβεβαιώνοντάς τους ότι αν ψηφίσουν Μητσοτάκη η Ελλάδα θα ξαναγίνει μια περήφανη χώρα.

Τι να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή. Κι όποιος κάνει λάθη τα πληρώνει.

Το μόνο καλό στην όλη υπόθεση, ωστόσο, είναι το γεγονός ότι πλέον ο… παραλίγο Μωυσής βρίσκεται σε… τροχιά συνεχόμενου διασυρμού, και σύντομα τόσο οι ντροπιασμένοι νεοδημοκράτες όσο και οι λοιποί ατιμασμένοι Έλληνες, θα είναι σε θέση να πάρουν εκδίκηση για τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα.

Αν προλάβουν βέβαια, γιατί οι ρυθμοί φθοράς του… wannabe μεγάλου τιμονιέρη, είναι τόσο έντονοι, που ενδεχομένως να μην καταφέρει να φτάσει στην κάλπη (είτε πρόωρη, είτε κανονική) και να μας κουνήσει κι αυτός αλά ΓΑΠ το μαντήλι.

Μιλάμε για… επική κατρακύλα, όχι αστεία.

Η οποία, παρά τις αγωνιώδεις προσπάθειες του καθεστώτος να τη φρενάρει, δεν λέει να σταματήσει.

Και που να σταματήσει… νεοφιλελεύθερα αδέρφια, όταν κάθε μήνα σκάει κι ένα σκάνδαλο;

Μέχρι να θάψετε κάπως τη… Λιγναδιάδα, αίφνης έσκασε η… Φουρθιωτιάδα.

Ξέρουμε, ξέρουμε, δεν έχετε καμία σχέση ούτε με αυτή τη νοσηρή υπόθεση. Ούτε φυσικά με τις απανωτές απευθείας αναθέσεις και τα ρουσφετολογικά νομοσχέδια που περνάτε νύχτα στη Βουλή εκμεταλλευόμενοι τον κορονοϊό.

Να δούμε τι θα λέτε κατόπιν του επόμενου σκανδάλου που θα αποκαλυφθεί. Το οποίο από τα… συμφραζόμενα, ουδείς δύναται να αποκλείσει.

Άραγε, θα κρυφτείτε και τότε πίσω από την… ετεροχρονισμένη προσφυγή στη δικαιοσύνη, βαυκαλιζόμενοι ότι έτσι θα λάβετε συγχωροχάρτι; Χα χα χα…

Στο μεταξύ, η απύθμενη ανικανότητά σας όσον αφορά τη διαχείριση του αόρατου εχθρού, έχει φέρει τον κόσμο ένα βήμα πριν το ψυχιατρείο.

Προς το παρόν… τη βγάζει με ψυχοφάρμακα, ευελπιστώντας ότι θα το αποφύγει.

Αν κρίνουμε, πάντως, από την παρατεταμένη διολίσθηση στο χάος της ανεπάρκειάς σας, μάλλον δεν θα αποτραπεί το δυσάρεστο, με τους πολίτες να τηρούν την καραντίνα αυτή τη φορά κλεισμένοι στα τρελάδικα.

Χάνοντας έτσι την ευκαιρία να απολαύσουν τους καρπούς από τα λεφτόδεντρα που φυτέψατε στην πίσω αυλή του Μαξίμου για να υφαρπάξετε εκ νέου τις ψήφους τους. Άλλωστε, έτσι κι αλλιώς δεν θα τους απολάμβαναν, καθώς ήδη τους έχετε μοιράσει στους εκλεκτούς σας.

Εμείς, εντούτοις, θα τους προτείναμε, μόλις βγουν από τα ιδρύματα, να βγάλουν ένα… one way ticket για όποια χώρα τους κάνει κέφι.

Σίγουρα θα είναι καλύτερη από την Ελλάδα που θα αντικρίσουν.

Διότι δεν θα κληθούν να αντιμετωπίσουν μονάχα άλλον ένα εξευτελιστικό γύρο φτώχιας.

Αλλά και μια πατρίδα πλήρως εθνικά ταπεινωμένη, μπολιασμένη με λαθρομετανάστες που θα επιχειρούν να επιβάλλουν τον δικό τους αναφομοίωτο τρόπο ζωής.

Η πρωθυπουργική διαπόμπευση στη Λιβύη που αποτέλεσε την έναρξη των τελικών παζαριών για την απώλεια κυριαρχίας μας, σε συνδυασμό με την πρόσφατη επίσκεψη της Σουηδής τάχα εταίρου η οποία μας ανακοίνωσε το τέλος της Ελλάδας όπως την ξέραμε, δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφισβήτησης για την επερχόμενη δυστοπία.

Αλλά θα μας πείτε, όσο υπάρχουν γίγαντες της «δημοσιογραφίας» σαν τον Μένιο, κάλλιστα οι… ανανήψαντες μπορεί να πειστούν ότι ο Κυριάκος υλοποιεί επιτέλους την ονειρεμένη ουτοπία.

Παρ’ όλ’ αυτά, οι μυστικές δημοσκοπήσεις που κρατούν στα τρεμάμενα χέρια τους οι φωστήρες του Μαξίμου, επιβεβαιώνουν την αρχή του σημερινού πονήματος.

Πάμε για άλλα…

Όχι ότι θα αλλάξει κάτι. Αλλά τουλάχιστον θα απαλλαγούμε, μια και καλή, από την αγία οικογένεια.

Δεν το λες και λίγο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »