Αυτό το άρθρο θα έχει τις παράλογες ερωτήσεις και τις ατεκμηρίωτες απαντήσεις ενός χαζού,δηλαδή εμένα αλλά και ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας.Οι αναγνώστες και οι αναγνώστριες θα κρίνουν.

Μορφολογία:ένας πιο ξανθός κλώνος του κ.Τσίπρα.Μοιάζουν πολύ εμφανισιακά αυτό είναι εμφανέστατο.

-Είναι ο μέντορας του κυρίου Κασσελάκη ο κ.Τσίπρας υπάλληλος της οικογένειας Μητσοτάκη;

-Από την γενικότερη χλιαρή στάση του ως αρχηγός της αντιπολίτευσης και με τα πολλαπλά σωσίβια μέσω ανούσιων προτάσεων μομφής προς τη κυβέρνηση Κυριάκου ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ!

Επιπλέον έκανε τη μεγαλύτερη οικονομική εξυπηρέτηση στον Κυριάκο αφού μάζεψε δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ για να τα βρει έτοιμα προς εκμετάλλευση και ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΤΥΠΟΥ PASS ο Κυριάκος. Του έστρωσε το χαλί για μια ανέμελη θητεία με γερή προίκα στην άκρη για να κάνει το επιδοματικό του κομμάτι.

-Γνωρίζει κάτι για εξαγορασμένους πολιτικούς της Αριστεράς ο κύριος Κασσελάκης;
-Τι δήλωσε:« Με αυτό το πρόταγμα, «Θέλουμε να βάλουμε απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάποιον που θα τον νικήσει;» διερωτάται ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στην κοινωνία, για να απαντήσει πως «εγώ έχω όρεξη, δεν έχω καμία απολύτως εξάρτηση, δεν μπορούν να με εξαγοράσουν, όπως δεν μπόρεσαν να εξαγοράσουν τον Αλέξη», κάνοντας την πρώτη και μοναδική εγκωμιαστική αναφορά στον απερχόμενο Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα».

Γιατί τόση ανάγκη να τονίσει ότι τόσο ο ίδιος όσο και ο πρώην πρωθυπουργος Αλέξης Τσίπρας δεν έχουν εξαγοραστεί; Αυτή τη στάση εθελούσιας και «αυθόρμητης» απολογίας χωρίς καν να ερωτηθούν για κάτι τέτοιο δεν κρατούν συνήθως οι πραγματικά ένοχοι;
Γιατί τέτοιο άγχος να προλάβει να μην χαρακτηριστεί πουλημένος;
Ξέρει κάτι;
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ;

Η Αγάπη και η εκτίμηση του κ.Κασσελάκη προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού .Μητσοτάκη.
Τι δήλωσε ο ίδιος: «Είχα -και εξακολουθώ να έχω- μεγάλο σεβασμό για εκείνον προσωπικά» – «Από το 2012 και μετά, είχα αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση»
και: Από το 2012 και μετά, είχα αναπτύξει μια εξαιρετική σχέση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, όταν ήταν βουλευτής, στη συνέχεια υπουργός και, τέλος, επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, έγραψα ένα κείμενο υποστήριξης γι’ αυτόν στον Εθνικό Κήρυκα, ενώ διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος. Είχα -και εξακολουθώ να έχω- μεγάλο σεβασμό για εκείνον προσωπικά».
ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΕΝΟΣ ΧΑΖΟΥ-ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΝΑ!
Μόλις φθαρεί και χάσει τις εκλογές η Αχτσιόγλου θα γίνει αρχηγός ο Κασσελάκης. Ύστερα όταν ο Κυριακός αποχωρήσει από την ηγεσία της ΝΔ θα τον αντικαταστήσει ο Άδωνις ο οποίος θα χάσει από τον Κασσελάκη. Τέλος αφού κάτσει από μερικούς μήνες μέχρι 3 χρόνια για ξεκάρφωμα στην εξουσία ο Κασσελάκης θα χάσει πανηγυρικά από τον Μπακογιάννη. Κομπλέ η οικογένεια.
 

Δεξίωση για την 47η Επέτειο της Αποκατάστασης της Δημοκρατίας, στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, Σάββατο 24 Ιουλίου 2021.
(EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ)

ΕΣΥ ΦΙΜΩΘΗΚΕΣ ΝΩΡΙΣ

6-7 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ 2029-2030
”ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ! ”

Η ΕΛΛΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΣΑ……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »