Συγκλονίζουν τα όσα έρχονται στην επιφάνεια για την κυβερνητική ανικανότητα, η οποία στοίχισε τη ζωή σε δύο ανθρώπους στο Μαντούδι Ευβοίας, οι οποίοι βρήκαν μαρτυρικό θάνατο όταν λόγω της διακοπής ρεύματος σταμάτησε να λειτουργεί η συσκευή οξυγόνου που τους κρατούσε στη ζωή.

Όπως αποδεικνύεται εκτός της ανύπαρκτης συντήρησης του ηλεκτρικού δικτύου κομβικό ρόλο έπαιξε η απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την Εθνική Οδό για να μην πληρώσει πρόστιμο η διαχειρίστρια εταιρία(!) και επειδή δεν είχε ληφθεί κανένα μέτρο, καθώς λόγω αυτού δεν επιτράπηκε τα συνεργία της ΔΕΗ να πάνε στην Εύβοια και να αποκαταστήσουν την βλάβη και πιθανότατα να σώσουν τους δύο ανθρώπους.
Σύμφωνα με καταγγελία, η ΔΕΗ έστειλε στην Εύβοια την περασμένη Δευτέρα (15/2/2021), ένα φορτηγό με 48 κολώνες για την αντικατάσταση των κατεστραμμένων, το οποίο όμως «μπλόκαραν» στο Προκόπι, και δεν το άφησαν να περάσει.

Παράλληλα, τα συνεργεία της ΔΕΗ προσπάθησαν να περάσουν από την Εθνική Οδό, για να πάνε στην Βόρεια Εύβοια μέσω Αιδηψού-Αρκίτσας, αλλά λόγω της απαγόρευσης δεν μπόρεσαν να φύγουν το απόγευμα της Δευτέρας (15/2/2021) και έφυγαν την επόμενη ημέρα, Τρίτη (16/2/2021). Δηλαδή είχαν περίπου 16 ώρες καθυστέρηση, όταν ποια οι άνθρωποι είχαν ξεψυχήσει.

Συνολικά η κακοκαιρία και η κυβερνητική ανικανότητα έχουν στοιχίσει τη ζωή σε 3 ανθρώπους. Την ίδια στιγμή που έρχονται στην επιφάνεια αυτές οι εξοργιστικές καταγγελίες ο ΥΠΕΣ Μάκης Βορίδης αλλά και βουλευτές της ΝΔ σε τηλεοπτικές τους εμφανίσεις, μιλούν για… επιτυχία!

Εννοείται πως τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ ούτε καν αναφέρουν την είδηση. Βέβαια αν οι ίδιοι άνθρωποι είχαν πεθάνει από κορωνοϊό θα καλούσαν μέχρι και τους συγγενείς 3 βαθμού!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »