Όλα ειπώνονται, ώστε όλοι να γνωρίζουν…

Ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, Nico Rosberg, μιλά για με τον «σατανικό» γκουρού Sadhguru, ο οποίος έχει ζητήσει ανοιχτά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ την αποσυμφόρηση του ανθρώπινου πληθυσμού.

Όλοι αυτοί δεν είναι τυχαίοι και σιγά-σιγά εμφανίζονται σε πολιτικό, κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο δίνοντας… συμβουλές!

Μεταξύ άλλων, ο Sadhguru αναφέρθηκε στο… Μάτριξ, το οποίο όπως, είπε, πρέπει κανείς να το απολαύσει σε αντίθεση με αυτά που γνωρίζουμε από τον Χριστό, ότι δηλαδή δεν πρέπει να συσχηματισθεί κάποιος με αυτόν τον κόσμο, τον ψεύτικο, αλλά πρέπει μέσω επιλογών που γίνονται και θα γίνουν, να τον αρνηθεί και να προτιμήσει τον αληθινό κόσμο του Φωτός!!!

Όπως σημείωσε ο «γκουρού» των διεθνιστών (άραγε θα τον δούμε και αυτόν στην Ελλάδα, όπως τον Χαράρι;;;), πρέπει πρώτα να απολαύσεις το Μάτριξ (παρόντα κόσμο) και μετά τους εναλλακτικούς ψεύτικους κόσμους που ακολουθούν:

«Είμαι ενάντια σε ένα Metaverse; Καθόλου!!!! Εγώ θέλω κάθε ανθρώπινο ον να βρίσκεται στο Metaverse… (σ.σ. Ένωση ανθρώπου-τεχνητής νοημοσύνης και πρόσβαση σε εναλλακτικούς ψεύτικους κόσμους του Μάτριξ! Η εξουσία θα γνωρίζει κάθε κρυφή σκέψη και συναίσθημα, μπορώντας να παραδώσει το «είναι» του ανθρώπου, όπου θέλει – Λεπτομέρειες στα βιβλία του Λιακόπουλου)

Αλλά για ποιο λόγο δημιουργείτε μια εναλλακτική πραγματικότητα όταν δεν έχετε καν απολαύσει την πραγματικότητα όπως είναι (σ.σ. Απολαύστε το Μάτριξ, μέχρι να έρθουν τα άλλα Μάτριξ);

Δεν ξέρω τι θα δείτε στο Metaverse. Αλλά θα δείτε μια εναλλακτική πραγματικότητα. Η πραγματικότητα (σ.σ. το Μάτριξ) είναι πολύ σημαντική. Μια άλλη λέξη για την εναλλακτική πραγματικότητα είναι η ψευδαίσθηση (σ.σ. Αποκρύβει το γεγονός, ενώ ΤΟ ΞΕΡΕΙ, πως και αυτό που ζούμε είναι μια ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΗ. Απλά δεν το γνωρίζουν όλοι! Στο Metaverse θα επιλέξουν, όσοι επιλέξουν, ΣΑΝ ΖΟΜΠΙ, εν γνώσει τους ψεύτικους εναλλακτικούς κόσμους).

Μπορείτε να απολαύσετε τις ψευδαισθήσεις για λίγο καιρό. Αλλά αν χαθείτε μέσα στην ψευδαίσθησή σας, δεν υπάρχει τρόπος να βγείτε έξω… Απλώς δεν υπάρχει έξοδος. Αν χαθείτε στην πραγματικότητα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το GPS σας και να επιστρέψετε. Αλλά αν χαθείτε μέσα στην ψευδαίσθησή σας, δεν υπάρχει έξοδος (σ.σ. ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΣΜΟΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ, ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΦΩΣ).

photo freepik

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »