Ξεκινούν από τις μικρές ηλικίες

Η Marvel έχει δεχθεί επικρίσεις για την παραγωγή ενός βιβλίου κόμικ για την προώθηση των εμβολίων mRNA της Pfizer για τον COVID.

Το κόμικ περιλαμβάνει χαρακτήρες των Avengers, συγκρίνοντάς τους με «καθημερινούς ήρωες που αγωνίζονται για να προστατεύσουν την κοινότητά τους» παίρνοντας υπεύθυνα τα εμβόλια της Pfizer και κάνοντας εκστρατεία για να κάνουν και άλλοι το ίδιο.

Μια ανάρτηση στο LinkedIn από την Pfizer λέει: «Σήμερα, η Pfizer και η BioNTech ανακοίνωσαν την νέα μας συνεργασία με την Marvel Comics».

Η ανάρτηση συνεχίζει: «Μαζί δημιουργήσαμε ένα προσαρμοσμένο κόμικ με τους Εκδικητές που αγωνίζονται για να προστατεύσουν την κοινότητά τους. Ελπίζουμε ότι οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο απολαμβάνουν την ανάγνωση του κόμικ… Στην Pfizer, ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να ενωθούν για να βοηθήσουν στην προστασία τους ενημερώνοντας τους εμβολιασμούς για τον COVID-19».

Μέσα στο κόμικ, το οποίο είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο , μια σελίδα αναφέρει «Είσαι ανάμεσα στους καθημερινούς ήρωες κάθε μέρα! Ο οικοδόμος, ο ανθοπώλης, ο ζωγράφος… καθημερινοί ήρωες είναι παντού στην κοινότητά σας (σ.σ. Στόχος της Μεγάλης Επανεκκίνησης είναι οι άνθρωποι να χωριστούν στις κοινότητες, όπου ως ήρωες θα χαρακτηρίζονται εκείνοι που προωθούν αυτά που θέλει η εξουσία για το καλό δήθεν του συνόλου)».

«Τι τους κάνει καθημερινούς ήρωες;» ρωτάει το κόμικ πριν εξηγήσει πώς παίρνουν όλα τα εμβόλια.

«Όλοι πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας», σημειώνει περαιτέρω το κόμικ, προσθέτοντας «Έτσι, εμβολιαστείτε, μείνετε ενημερωμένοι με το πιο πρόσφατο προτεινόμενο ενισχυτικό για εσάς. Και γίνε ένας καθημερινός ήρωας!».

Το κόμικ περιέχει μια αδύναμη πλοκή για έναν σούπερ κακό (τον ιό) που ονομάζεται Ultron, ο οποίος «συνεχίζει να αλλάζει και να εξελίσσεται»!

Δείτε:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »