Έδωσαν το στίγμα των ΗΠΑ για την ελευθερία και την δημοκρατία στην Δύση

Μια εντυπωσιακή εμφάνιση στελεχών των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ και της κυβέρνησης Τ.Μπάιντεν θεωρείται ότι δίνει το στίγμα και την αποφασιστικότητα των ΗΠΑ για την ελευθερία και την δημοκρατία στην Δύση.

Έτσι ο άκρως εντυπωσιακό εορτασμός της ημέρας της Βαστίλλης στην οικία του πρέσβη της  Γαλλίας στις ΗΠΑ έγινε ακόμα πιο εντυπωσιακός, λόγω της επίσημης εκπροσώπησης της κυβέρνησης του Τζο Μπάιντεν στην δεξίωση, στην οποία συμμετείχαν δύο προσωπικότητες που έχουν συγκεντρώσει πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

O Joe Biden διόρισε τον Sam Brinton (δεξιά στη φωτό), έναν LGBTQ ακτιβιστή, διευθυντή της νευραλγικής υπηρεσίας πυρηνικών αποβλήτων.

Μαζί του ο τετράστερος ναύαρχος Rachel Levine διορίστηκε Υφυπουργός Υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, από τον Μπάιντεν.

Μπορεί για κάποιους να είναι «μη συμβατό» με βάση την συντηρητικότητα που διέκρινε κάποτε τις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις, αλλά κάποιοι το θεωρούν «εξαιρετικά πρωτοποριακό».

Κάποιοι άλλοι διερωτώνται πώς θα τρέξουν αν χρειαστεί με τα… ψηλοτάκουνα, αλλά σίγουρα η υπερδύναμη έχει βρει λύσεις και γι αυτό.

Στην φωτογραφία οι ίδιοι δηλώνουν έτοιμοι να υπερασπιστούν την σημαία και την πατρίδα τους.

Τέλος, αν και αυτό αποτελεί… ένα εσωτερικό θέμα των ΗΠΑ και της κυβέρνησης Τ.Μπάιντεν, η φωτογραφία προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ Μ.Ζαχάροβα καθώς οι Ρώσοι επιμένουν στα συντηρητικά πρότυπα τους, δηλαδή να μην φορούν ψηλοτάκουνα και φούστες οι υπουργοί και οι ναύαρχοι τους, δημοσίως τουλάχιστον.

Η εκπρόσωπος του ρωσικού Υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα σχολίασε σχετικά την φωτογραφία:

«Η τρανς ναύαρχος των ΗΠΑ Ρέιτσελ Λεβίν και ο Αναπληρωτής Βοηθός Γραμματέας Πυρηνικής Ενέργειας Σαμ Μπρίντον στη Γαλλική Πρεσβεία σε δεξίωση για την Ημέρα της Βαστίλης.

Απαντήστε ειλικρινά στην ερώτηση: Είναι αυτές οι αξίες που είστε έτοιμοι να εμφυσήσετε στα παιδιά σας; Ή συνεχίζουμε να παλεύουμε για τις δικές μας;».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »