Σήμερα νέα συνάντηση των αστυνομικών με την Ιωάννα
Το ενδεχόμενο ένας αλλοδαπός άνδρας από χώρα της βαλκανικής χερσονήσου να βοήθησε τη μυστηριώδη μασκοφόρο να προμηθευτεί το βιτριόλι, ερευνούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Οι αστυνομικοί της ειδικής ομάδας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, ψάχνοντας τη διαδρομή του θειικού οξέος για να ξεκαθαρίσουν πως έφθασε στα χέρια της γυναίκας με τη μάσκα, εκτιμούν πως ίσως δεν το προμηθεύτηκε η ίδια καθώς θα προκαλούσε την περιέργεια, γι αυτό και ενδεχομένως χρησιμοποιήθηκε ένας αλλοδαπός ο οποίος θα παρουσιαζόταν ως εργάτης για να αγοράσει το καυστικό υγρό.

Η έρευνα αυτή, γίνεται παράλληλα με τις καταθέσεις που δίνουν γνωστοί και φίλοι της Ιωάννας απαντώντας σε στοχευμένες διευκρινιστικές ερωτήσεις που αφορούν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, ενώ οι αναλυτές περιμένουν και τα αποτελέσματα των εταιρειών από τις σαρώσεις των επικοινωνιών από τις κεραίες την ώρα που έγινε το φρικαλέο σκηνικό, για να διαπιστώσουν ποια από τις πέντε ύποπτες γυναίκες βρισκόταν εκεί και άρα «κουμπώνει» στα τελευταία κομμάτια του παζλ που έχει να κάνει με το προφίλ της μασκοφόρου για να την ξεσκεπάσουν.

Τέλος, σήμερα, θα συναντήσουν για πέμπτη φορά την Ιωάννα αν φυσικά το επιτρέψουν οι γιατροί προκειμένου να της κάνουν συγκεκριμένες ερωτήσεις για να λύσουν απορίες που έχουν οι ίδιοι αναφορικά με τον κύκλο των πέντε υπόπτων γυναικών.

Εγκαύματα στο 93% του προσώπου της 34χρονης

Η 34χρονη Ιωάννα υποβλήθηκε σε δεύτερο τρίωρο χειρουργείο με τα εγκαύματα που έχει υποστεί να είναι σοβαρότατα στο πρόσωπο αλλά και το σώμα της.

Το 18% του σώματός της φέρει σοβαρά εγκαύματα, και σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, περίπου το 7% του προσώπου της παραμένει αλώβητο. Δηλαδή φέρει εγκαύματα το 93% του προσώπου της με δεδομένο πως η ποσότητα του καυστικού υγρού ήταν πάρα πολύ μεγάλη.

Η εγχείρηση σύμφωνα με τους γιατρούς πήγε καλά, οι ίδιοι μαζί με ειδικούς ψυχολόγους προσπαθούν να την στηρίξουν γιατί η ψυχολογική της υγεία είναι βεβαρημένη. Η ίδια δεν έχει ζητήσει να δει το πρόσωπό της, ενώ τα χειρουργεία που θα ακολουθήσουν θα είναι πολλά.

Κρίσιμο το Σαββατοκύριακο
Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha, το Σαββατοκύριακο θα είναι κρίσιμο καθώς αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση:

Αφενός γιατί οι αστυνομικοί περιμένουν από τα εγκληματολογικά να «καθαρίσουν» τα δύο βίντεο στα οποία εμφανίζεται η δράστιδα. Οι ειδικοί στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ ενδέχεται μέχρι τότε να καταφέρουν να ξεθολώσουν το πρόσωπο της δράστριας σε συγκεκριμένο βίντεο από κάμερα της περιοχής και να «φωτίσουν» τα φωτογραφικά καρέ, ελπίζοντας να αποκαλυφθεί ποια από τις επτά γυναίκες είναι το πρόσωπο στη θολή φιγούρα.

Αφετέρου θα έχει αρθεί το απόρρητο των τηλεφωνικών επικοινωνιών των υπόπτων, από το συγγενικό και επαγγελματικό περιβάλλον της 34χρονης.

Προς αυτή την κατεύθυνση ήταν και οι δηλώσεις του δικηγόρου της 34χρονης στο STAR, ο οποίος τόνισε πως «η Ιωάννα βοηθάει στο μέτρο του δυνατού και θα πρέπει ο οποιοσδήποτε να αντιληφθεί τι έχει περάσει. Προφανώς ότι της έρχεται στο μυαλό το εκμυστηρεύεται. Το ποιος, το γιατί, το γιατί καταστρέφεται ένας άνθρωπος».

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη της υπόθεσης και τα νέα στοιχεία που προκύπτουν και θα μπορούσαν να δώσουν τη λύση του γρίφου, ο κ. Αλεξανδρής επεσήμανε: «Σίγουρα είμαστε σε έναν πολύ καλύτερο δρόμο απ΄ ότι στην αρχή. Σίγουρα δε ψάχνουν στο σκοτάδι, όπως ψάχναμε τις πρώτες ημέρες, οπότε νομίζω ότι από αυτή την άποψη και μόνο είμαστε σε πολύ καλύτερο δρόμο. Είμαι πιο αισιόδοξος».

Η κατάθεση πρώην συντρόφου της 34χρονης
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή «Εκτός Γραμμής» με τον Τάκη Χατζή και τη Λίδα Μπόλα στην τηλεόραση του Alpha, οι αστυνομικές αρχές συνεχίζοντας τις έρευνες για να λύσουν το μυστήριο πήραν κατάθεση από πρώην σύντροφο του θύματος. Μια κατάθεση που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα της υπόθεσης, καθώς, αποκάλυψε στους αστυνομικούς στοιχεία και λεπτομέρειες από την προσωπική ζωή της 34χρονης με ιδιαίτερη σημασία για τις έρευνες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »