Τραγικά λάθη
Με μεθόδους FBI και εκμεταλλευόμενοι μικρά λάθη που έκανε η 35χρονη «βιτριολίστρια της Αγίας Ελεούσας» οι αστυνομικοί, καταφεραν μέσα σε εικοσι ημέρες να εξιχνιάσουν την πολύκροτη υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι και να τη στείλουν στη δικαιοσύνη.

Μια αλλοκοτη ιστορία διαδικτυακής αντιζηλίας που δεν είχε κρυφούς έρωτες και ανεκπλήρωτα πάθη αλλά ενα friend request στο Facebook και κάποια likes σε φωτογραφίες…Και ομως κατέληξε στο μυαλό μιας γυναίκας που βυθιζόταν μέρα με τη μέρα σε μια διαστρεβλωμενη πραγματικοτητα, να καταστρέψει δύο ζωες και να βυθίσει στη θλιψη συγγενεις και φιλους της δραστιδος και του θύματος της.

Επίθεση με βιτριόλι: Προσωρινά κρατούμενη η δράστιδα μέχρι να απολογηθεί
Οι αναλυτες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών και του Τμηματος Ασφαλείας Καλλιθέας, δούλεψαν επιστημονικά. Αφου διαπίστωσαν οτι δεν βγάζουν άκρη απο τις καταθεσεις και τις μαρτυρίες. Κάμερες, κινητό τηλεφωνο, ηχογραφημένα μηνύματα ήταν το τρίπτυχο πάνω στο οποιο δούλεψαν και έλυσαν το γρίφο.

Η 35χρονη μελετούσε μηνες το σατανικό σχέδιο της. Ήξερε οτι το κινητο τηλέφωνο αποτελεί Οργουελικό «μεγάλο αδερφό» και το έκλεισε την ώρα της επίθεσης. Όμως αυτο ήταν και το πρώτο της λάθος. Γιατι όλοι οι υπολοιποι ύποπτοι το είχαν ανοικτο – και εξέπεμπαν τα σήματα απο άλλα σημεία- ενώ η ίδια το είχε κλειστό και έτσι μπήκε κατευθείαν συο κάδρο των ερευνων.

Δεύτερο λάθος, η κίνηση της να τηλεφωνήσει απο τηλεκάρτα για να κλεισει το ταξι της διαφυγης της. Απο αυτη την τηλεκάρτα κάλεσε και εναν Μπαγκλαντεσιανο κηπουρο για μια προσωπικη της δουλεια. Και αυτο το τηλεφώνημα απο την «ενοχη» τηλεκαρτα, στάθηκε κομβικό στην εξιχνίαση της υποθεσης. Γιατί τον κάλεσε και δεν είχε σήμα με αποτέλεσμα να αποθηκευτει σε μήνυμα ο αριθμος και μετα να τον καλέσει και απο το κινητο της τηλεφωνο. Έτσι, όταν ο αλλοδαπος κληθηκε για να δωσει εξηγησεις για το συμβΑν έδωσε το όνομα της 35χρονης.
Επίθεση με βιτριόλι: Αυτή είναι η βασική ύποπτη – Δείτε εικόνα
Τρίτο μικρό λάθος να έχουν σε ηχογραφημένο μήνυμα τη φωνή της όταν κάλεσε ραδιοταξι αλλα και τον σωματότυπο της με την καπαρντίνα και το μαύρο σακίδιο όταν δεν πρόσεξε και μια κάμερα «έκλεψε» τον σωματότυπο της.

Τέλος, το γεγονος οτι δεν πέταξε ποτε την κόκκινη περούκα που φορούσε, την τηλεκάρτα και το μαύρο σακίδιο που βρέθηκαν πάνω της κατά τη διάρκεια της προσαγωγης της χθες το πρωι και της κατ’οίκον έρευνας που ακολούθησε ήταν αυτά που την έστειλαν στον εισαγγελέα με κατηγορίες σε βαθμο κακουργήματος.

Το προφίλ της βιτριολίστριας
Η 35χρονη, απο ενα χωριό της Αμφιλοχίας, φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό ζούσε στον δικο της «μαυρο» κόσμο. Θολωμένη απο μίσος, ζήλεια και δίψα για εκδίκηση για τη συντοπίτισσα της που μπορει να μην ήταν κολλητες αλλα εκαναν κατα καιρους παρέα.

Μια σχέση που δεν προχώρησε και ενα friend request που εκανε ο φιλος της στην Ιωαννα και εκεινη ανυποψίαστη το αποδέχθηκε ήταν αυτο που ξεχείλισε το ποτηρι του μισους και της οργης και έβαλε μπροστα τους μηχανισμους αμυνας απεναντι στον εχθρο που κατασκευασε στο μυαλο της και το σχέδιο εκδίκησης.

Η Ιωάννα της έγινε εμμονή. Η ξανθια stalker. αρχισε να την παρακολουθει. Όχι μονο την «ακολουθουσε» στα social media αλλα σε κάθε φωτο που άλλαζε το θύμα, έκανε «like». Μια επίθεση φιλιας πριν την φρικαλέα επίθεση που θα άλλαζε για παντα τη ζωή της 35χρονης.

Όπως φαινεται στο Facebook στις 12:18 τα μεσάνυχτα, της Τρίτης προς Τετάρτης 20 Μαίου, η Έφη είχε στήσει διαδικτυακο καρτέρι σε ρολο σατανικού stalker, μολις είδε οτι η Ιωάννα εκανε αλλαγη στο προφιλ της εκανε «like». Λιγες ώρες αργότερα θα παραφυλαγε στο ασανσερ της εταιρειας και θα «έλουζε» την άτυχη 35χρονη με καυστικό υγρό για να της καταστρέψει το πρόσωπο και τη ζωή…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »