Οι εκλογές στις ΗΠΑ, το ελληνικό δημόσιο χρέος και η non stop μεταπολίτευση

Eίναι Κυριακή 20 Αυγούστου 2023 και πάμε να ξεκινήσουμε κάπως έτσι, έχοντας στην άκρη του μυαλού ότι και οι εμπνευστές της planδημίας είναι άνθρωποι, με οικογένειες, απογόνους, περιουσιακά στοιχεία (με παραδοσιακή αδυναμία στο real estate) με κάποιους από δαύτους που βρίσκονται στη κορυφή και ενέκριναν μία ακόμη planδημία, (κόπια της Ισπανικής γρίπης από τα αρχεία τους) να διαθέτουν υπολογίσιμα περιουσικά στοιχεία και στη χώρα μας.

By Τhe Wrong Man

Ότι ο ιός COVID-19 είναι κατασκευασμένος από μία elite με στόχο τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού εκτός από τον Elon Musk το δήλωσε πρόσφατα και ο Γερουσιαστής Ron Johnson. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ.

Υπάλληλοι της TSA [Transportation Security Administration] έλαβαν οδηγίες την Τρίτη ότι οι μάσκες θα επιστρέψουν μέχρι τον Οκτώβριο για τους ταξιδιώτες και οι πλήρεις περιορισμοί/κλειδώματα Covid μέχρι τον Δεκέμβριο λόγω μιας νέας (!) «επικίνδυνης παραλλαγής» εκτός Καναδά.

Η Διοίκηση Ασφάλειας Μεταφορών-Transportation Security Administration (TSA) είναι μια υπηρεσία του Υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών (DHS) που έχει εξουσία για την ασφάλεια των συστημάτων μεταφορών εντός και για τη σύνδεση με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Δημιουργήθηκε ως απάντηση στις επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου για τη βελτίωση των διαδικασιών ασφάλειας των αεροδρομίων και την εδραίωση της ασφάλειας των αεροπορικών ταξιδιών στο πλαίσιο μιας ειδικής ομοσπονδιακής υπηρεσίας διοικητικού δικαίου.

Το γεγονός ότι εκείνοι θέλουν να μας σκοτώσουν δεν σημαίνει ότι εμείς πρέπει να είμαστε μαλθακοί και να το επιτρέψουμε να συμβεί. Λάβετε υπόψη σας ότι το τελικό τους σχέδιο περιλαμβάνει όχι παραπάνω από δύο δις κατοίκους στη γη οι οποίοι θα έχουν τόση σχέση εμφανισιακά με τον άνθρωπο όσο ο άνθρωπος με τους Νεάντερταλ.

Το δήλωσε αυτό ένας από τους συμβούλους τους, ο γλυκομίλητος ιστορικός Yuval Harari. Σύμφωνα με το σχέδιο οι άνθρωποι του μέλλοντος θα είναι οντότητες-ένας συνδυασμός ανθρώπου και υπολογιστή. Δεν θα χρειάζονται εταιρίες, βιομηχανίες, τηλεπικοινωνίες (θα επικοινωνούν τα σώματα μεταξύ τους), εφοπλισμός, εμπόριο, γεωργία, ταξίδια, διακοπές, κλπ. Επίσης το χρήμα θα είναι ψηφιακό και όπως και τα προηγούμενα θα υπηρετεί τη προπαγάνδα τους που λέει ότι “δεν θα σου ανήκει τίποτε και θα είσαι ευτυχισμένος”.

Δύο-τρεις και 5 εταιρίες τους είναι πίσω από όλο αυτό.

Εδώ υπάρχει ένα μικρό θεματάκι. Όπως είναι στημένη η τράπουλα της παγκόσμιας οικονομίας στη διάρκεια των τελευταίων αιώνων σε αυτές τις εταιρίες ανήκει η ιδιοκτησία του χρήματος. Δηλαδή η σφραγίδα της εκτύπωσης δολαρίων και ευρώ για να το κάνουμε πιο λιανά. Επειδή το χρέος μόνο των ΗΠΑ είναι 32 τρις, της Ελλάδος 400 δις και του πλανήτη 400 τρις και επειδή η φούσκα του χρέους σκάει εκείνοι με τη σειρά τους αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το διαχρονικό εργαλείο της παγκόσμιας διακυβέρνησης που είναι ο Τρόμος για να σώσουν το οικογενειακό μαγαζί από το σκάσιμο της φούσκας του χρέους.

Το έχουν κάνει κατ΄επανάληψη στο παρεθόν γι΄αυτό και πρώτοι απ΄όλους ηρωικοί Εβραίοι που επεβίωσαν του Ολοκαυτώματος μίλησαν (και προειδοποίησαν) για την ύπαρξη νέων Χίτλερ στον πλανήτη όταν άρχισαν τα κλειδώματα, τα πιστοποιητικά, οι επιβολές των εμβολιασμών, κλπ.

Τι εννοούμε σκάσιμο της φούσκας τους χρέους και ποιος είναι ο ρόλος της FED και της BIS.

Σκάσιμο της φούσκας του χρέους είναι όταν και ο τελευταίος ξύστης παραλίας που παίζει πρέφα στην Αστόρια αντιλαμβάνεται ότι αιώνες τώρα κάποιοι κόβουν διαρκώς πλασματικό χρήμα με το οποίο δανείζουν και ταυτόχρονα ελέγχουν τις ΗΠΑ.

Οι ΗΠΑ έχουν να εξοφλήσουν το χρέος τους από το 1835. Οσο μεγαλύτερο το χρέος τόσο μεγαλύτερος και ο έλεγχος που έχουν σε ένα κράτος. Ετσι στις ΗΠΑ με 32 τρις χρέος οι ιδιοκτήτες του χρέους τοποθέτησαν τον πιο παραλία τύπου με εμφανή προβλήματα υγείας, αντίληψης, κλπ, στο Λευκό Οίκο και τον κρατάνε εκεί με νύχια, δόντια και τηλεχειριζόμενο. Ασκούν παραδοσιακά μεγαλύτερη επιρροή στο Δημοκρατικό Κόμμα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν εξαγοράσει και Γερουσιαστές του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.

Στον Biden ανέθεσαν συγκεκριμένες αποστολές. Θα σας μιλήσουμε για κάποιες από αυτές.

Η μία είναι τα εμβόλια COVID-19 και όλα τα εμβόλια για τις planδημίες και τους εργαστηριακούς ιούς-βιολογικά όπλα (όπως χαρακτήρισε ακόμη και στην θανάσιμα έγκριτoν “Καθημερινή” και σε συνέντευξή του στον Παύλο Παπαδόπουλο, ο επιφανής Εβραίος καθηγητής Jeffrey Sachs τον ιό COVID-19) που θα ακολουθήσουν.

Η δεύτερη είναι η διάλυση της παραδοσιακής δυτικής οικογένειας των λευκών στην οποία κάποτε βασίστηκε το Αμερικανικό (καταναλωτικό) Όνειρο και η αντικαταστασή της από όλα τα υπόλοιπα πολύχρωμα φύλα και φυλές της αναρίθμητης πανσεξουαλικότητας η οποία δεν θέλει να ακούει για τον Αδάμ και την Εύα. Κι αυτό γιατί οι εμπνευστές του σχεδίου πιστεύουν ότι το μαγαζί χρεοκόπησε εξαιτίας των λευκών και κυρίως των ακριβοπληρωμένων συντάξεων και είπαν να αντικαταστήσουν τους ακριβοπληρωμένους δυτικούς εργαζόμενους και συνταξιούχους με παράνομους-νόμιμους μετανάστες αλλά και κάθε είδους έβδομου και όγδοου και 18ου φύλου που επιλέγει το ο, η, το, (αν με εννοείς) να δηλώσει ως σεξουαλικό προσανατολισμό- σε μια απέλπιδα προσπάθεια προγαρμογής σε κάτι τέλος πάντων.

Το 2024 οι ΗΠΑ θα διεξαγάγουν την 60η Προεδρική Εκλογή στην Ιστορία τους. Στόχος των εμπνευστών είναι η με πάση θυσία επικράτηση του Βiden. Eάν διαπιστώσουν ότι χάνουν τις εκλογές θα μπορούσαν ακόμη να μπουν στον πειρασμό να τις καταργήσουν ή να τις αναβάλουν επ΄αόριστο με άλλοθι την νέα planδημία, τη νέα μετάλλαξη του COVID-19 και πάει λέγοντας. Ενα ακόμη εντυπωσιακό χτύπημα εντός ή εκτός των ΗΠΑ θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει σε αυτή τη κατεύθυνση.

(Συνεχίζεται…)

 

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »