Σε ακραίες καταστάσεις κινδυνεύουν να οδηγηθούν οι ΗΠΑ, καθώς η σύγκρουση του παλαιού συστήματος διακυβέρνησης με το ριζοσπαστικό σύστημα αλλαγής που εκπροσωπεί ο απερχόμενος (;) πρόεδρος Ν.Τραμπ, φαίνεται ότι τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί.

Τρία γεγονότα δείχνουν ότι οδεύουμε προς τις δραματικότερες ώρες που έχει ζήσει ο πλανήτης μετά το πραξικόπημα του Αυγούστου του 1991 στην Ρωσία όταν επιχειρήθηκε από τους κομμουνιστές να επανέλθουν στην εξουσία και να αναλάβουν τον έλεγχο του πυρηνικού οπλοστασίου:

Πρώτον ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ν.Τραμπ είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει το σύστημα Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης που παρακάμπτει όλα τα συμβατικά ΜΜΕ (τηλεόραση, διαδίκτυο, ραδιόφωνο κλπ.) για να απευθύνει μήνυμα εξέγερσης στους πολίτες των ΗΠΑ!

Ως απάντηση, φυσικά στην απόφαση των κυρίαρχων διαδικτυακών Μέσων, από Google, μέχρι Fb, Amazon, Tweet, Twitch να απαγορεύσουν την επικοινωνία του Ν.Τραμπ με τους πολίτες των ΗΠΑ, ακόμα και μέσω του Parler, του Μέσου που χρησιμοποιούν δεκάδες εκατομμύρια δεξιοί Αμερικανοί για να επικοινωνούν.

Το σύστημα Συναγερμού Έκτακτης Ανάγκης ( EAS ) είναι ένα εθνικό σύστημα προειδοποίησης στις Ηνωμένες Πολιτείες που τέθηκε σε ισχύ την 1η Ιανουαρίου 1997 και συντονίζεται από κοινού από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών (FCC) και την Εθνική Ωκεάνια και Ατμοσφαιρική Διοίκηση (NOAA).
Το σύστημα έχει σχεδιαστεί κυρίως για να επιτρέπει στον πρόεδρο να απευθύνεται στη χώρα παρεμβαίνοντας στο πρόγραμμα όλων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών, σε περίπτωση εθνικής έκτακτης ανάγκης.

Το Ολοκληρωμένο Δημόσιο Σύστημα Προειδοποίησης και Προειδοποίησης (IPAWS) χρησιμοποιείται ως backend για τη διανομή πληροφοριών προειδοποίησης μέσω EAS και σχετικών τεχνολογιών, όπως Wireless Alerts Alerts (WEA), χρησιμοποιώντας Common Alerting Protocol (CAP). Τα μηνύματα EAS μεταδίδονται κυρίως μέσω επίγειου και δορυφορικού ραδιοφώνου και τηλεόρασης (συμπεριλαμβανομένης της εκπομπής και της πολυκαναλικής τηλεόρασης ), τα οποία υποχρεωτικά συμμετέχουν στο σύστημα.

Εκατομμύρια SMS έχουν σταλεί τις τελευταίες ώρες με την ακόλουθη ενημέρωση:

Δεύτερον οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις έχουν τεθεί στην μέση της πρωτοφανούς πολιτικής διαμάχης. Όπως μεταδίδουν οι New York Times η δημοκρατική πρόεδρος της Βουλής Νάνσι Πελόζι, ζήτησε από τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, στρατηγό Μάρλι Μίλεϊ, να περιορίσει την πρόσβαση του προέδρου στο πυρηνικό οπλοστάσιο, αλλά εισέπραξε την άρνησή του, καθώς αυτό θα ήταν ένα καθαρό στρατιωτικό πραξικόπημα, έστω αν το νομιμοποιούσε το 52,5% των ψηφοφόρων των Δημοκρατικών.

Ο εκπρόσωπος του Αμερικανού ΓΕΕΘΑ, Nτέιβιντ Μπάτλερ επιβεβαίωσε ότι «το τηλεφώνημα πραγματοποιήθηκε και υπήρξε ενημέρωση για τις διαδικασίες ελέγχου των πυρηνικών».

Να συμπληρώσουμε ότι το 70% των στρατιωτικών υποστηρίζουν Ν.Τραμπ, αλλά δεν μπορεί κανείς να φανταστεί εμπλοκή των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων στην εσωτερική πολιτική σύγκρουση, έστω και αν αυτή έχει ξεφύγει από ότι μπορούσε κανείς να υποθέσει ως «εντός των ορίων της λογικής».

Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι απολυμαίνουν την αίθουσα Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για πάνω από τα 18.000 πόδια εξαιτίας ενός ελεγκτή ο οποίος βρέθηκε θετικός στον ιό.

Τρίτον, πριν από λίγο έκλεισε ο εναέριος χώρος επάνω από την Ουάσιγκτον. Θεωρητικά έκλεισε γιατί αρρώστησε από κορωνοϊό ένας ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας. Mετά διέρρευσαν πληροφορίες για «πιθανό τρομοκρατικό κτύπημα του Ιράν ως αντίποινα στην δολοφονία Σουλεϊμανί».

Πόσο πιθανό είναι αυτό; Εν συνεχεία υπήρξαν φήμες ότι έκλεισε επειδή μετακινήθηκε εκτός Λευκού Οίκου ο Ν.Τραμπ με την συνοδεία μαχητικών της USAF.

Δηλαδή για μετακίνηση του αεροσκάφους της προεδρίας “Air Force 1” αλλά δεν παύει ως γεγονός να είναι πρωτοφανές.

Δείτε την εικόνα της εναέριας κυκλοφορίας στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ, τώρα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »