Πήραν «σηκωτή» γυναίκα που φώναζε «κάθαρμα Μητσοτάκη» στο Μαρούσι

Με συνθήματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν οι πολίτες του Αμαρουσίου τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη, στο πλαίσιο της περιοδείας του, η οποία είναι και η πρώτη του μετά το έγκλημα στα Τέμπη που άφησε πίσω 57 νεκρούς ανθρώπους, και έγινε παρουσία ΜΑΤ, ΟΠΚΕ και ασφαλιτών.

Μπορεί οι τοπικές οργανώσεις του κυβερνητικού κόμματος να προσπάθησαν να συγκεντρώσουν μερικές δεκάδες ατόμων για το σχετικό σόου, αλλά την ίδια ώρα συγκεντρωμένοι με πανό και συνθήματα, στον σταθμό του ΗΣΑΠ της πόλης, κατήγγειλαν τις κυβερνητικές ευθύνες για το έγκλημα στα Τέμπη.

Η οργή του κόσμου ξεχειλίζει από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο.

Με το που έκανε την εμφάνισή του στην πλατεία του Αμαρουσίου ο Κ.Μητσοτάκης, μια γυναίκα από το πλήθος φώναζε «Μητσοτάκη κάθαρμα», με την συνοδεία του πρωθυπουργού να την απομακρύνουν βίαια πριν προλάβει και ξεσηκώσει και τους υπόλοιπους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανενόχλητος το διασκέδαζε… τόσο που ανέβηκε και σε αμάξι για να χαιρετήσει το πλήθος.

Στην περιοδεία ήταν ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, και οι υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ: Άδωνις Γεωργιάδης, Κωστής Χατζηδάκης, Θοδωρής Ρουσόπουλος, Νίκος Χαρδαλιάς, Δημήτρης Καιρίδης. Μαζί ήταν και ο γραμματέας της πολιτικής επιτροπής της ΝΔ Παύλος Μαρινάκης.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »