Μετακινήσεις Iskander την ίδια στιγμή – Βίντεο

Τι αναφέραμε:
”Οι μισθοφόροι του Συριακού Εθνικού Στρατού κινητοποιήθηκαν για να πολεμήσουν στην Ουκρανία, καθώς οι εντάσεις αυξάνονται με τη Ρωσία”, αναφέρουν συριακές και κουρδικές πηγές.
Ποια είναι η ”απάντηση” Πούτιν
Τι αναφέρουν ρωσικές πηγές

Ρωσικές πηγές, αποκάλυψαν πριν λίγα λεπτά, ότι τουρκικές και ουκρανικές δυνάμεις συντονίζουν μισθοφόρους για να πολεμήσουν στο πλευρό του Κιέβου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρωσία 13.04.2021 – 20:55298
”Εικονικός βομβαρδισμός” αμερικανικών πλοίων στη Μ. Θάλασσα από ρωσικά μαχητικά
”Ψάχνουν για εθελοντές που είναι έτοιμοι να πολεμήσουν στο πλευρό των Ουκρανών. Δεν θα στείλουν μόνο τζιχαντιστές από την Συρία, αλλά έχουν κινητοποιήσει Ρώσους Μουτζαχεντίν από τον Καύκασο. Για την συμμετοχή στο πόλεμο του Ντονμπάς, Τούρκοι και Ουκρανοί υπόσχονται 2 χιλιάδες στους τζιχαντιστές.”

”Η ΜΙΤ προσπαθεί να δημιουργήσει ξανά από την αρχή “τάγμα Dudayev”. ”Πρόκειται για Τσετσένους, οι οποίοι δεν υποστηρίζουν τους Καντίροφ-Πούτιν και που ζουν στην Ουκρανία.”

Ταυτόχρονα, όπως μπορείτε να δείτε και σε βίντεο, έχουμε και μετακίνηση Iskander κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία.

”Πληροφορίες από κοινωνικά δίκτυα μιλούν για μεταφορά επίλεκτων μονάδων φιλορώσων σκληροτράχηλων (και ψυχρών εκτελεστών) Τσετσένων κομάντος του γνωστού Καντίρωφ (κυβερνήτης στην Τσετσενία), οι οποίοι όπως δείχνουν τα πράγματα θα αντιμετωπίσουν τους Σύριους μισθοφόρους του Ερντογάν.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »