Δείτε βίντεο
HToυρκία μπαίνει και επίσημα στον πόλεμο Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν! Πριν λίγο, σύμφωνα με ανακοίνωση της Άγκυρας, τουρκικά UAV Bayraktar σηκώθηκαν και ξεκίνησαν περιπολίες ”μία ανάσα” από τα σύνορα της Αρμενίας!

Στην ουσία η Τουρκία στέλνει τα UAV για πολεμικές επιχειρήσεις, με τον Ερντογάν, μετά τη Συρία και τη Λιβύη, να μπαίνει και σε ένα άλλο μέτωπο!

Mάλιστα πριν από λίγο, Αρμενία και Αζερμπαϊτζάν άρχισαν και πάλι τις διασυνοριακές συγκρούσεις, έπειτα από μια ημέρα κατάπαυσης του πυρός, σύμφωνα με τα υπουργεία Άμυνας των δύο χωρών που αλληλοκατηγορούνται για το ποιος άρχισε πρώτος τις εχθροπραξίες.

Τα δύο υπουργεία ανέφεραν σε χωριστές ανακοινώσεις πως «μάχες διεξάγονται» σήμερα το πρωί στο βόρειο σύνορο μεταξύ των δύο χωρών.Ρωσικά ελικόπτερα στα σύνορα Αρμενίας-Τουρκίας – “Σαρώνουν” τη χώρα τα αρμενικά Su-30
Το Γερεβάν, όπως και το Μπακού, υοστηρίζει πως απάντησε σε επίθεση των αντιπάλων. Οι δύο χώρες, η σύγκρουση των οποίων διαρκεί εδώ και δεκαετίες, είχαν προχωρήσει την προηγουμένη σε κατάπαυση του πυρός έπειτα από τρεις ημέρες συγκρούσεων.

Την ίδια στιγμή, η Αρμενία δημοσίευσε βίντεο με την καταστροφή τανκ των Αζέρων. Όπως όλοι καταλαβαίνουμε ο πόλεμος είναι πλέον δεδομένος!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »