Επειδή κάποιοι έχουμε πολλά χρόνια στην ιατρική πιάτσα δεν θα ανεχθούμε να μας πουλάνε τρελίτσα κάποιοι επιστήμονες της συμφοράς.
Αν λοιπόν ένα εμβόλιο έχει δημιουργήσει μια συγκεκριμένη ανεπιθύμητη ενέργεια, θρομβώσεις για παράδειγμα, σε 1.000 άτομα παγκοσμίως (μια επιπλοκή που άλλωστε παρουσιάζει και η νόσος από την οποία έχει σκοπό να προστατεύσει και κατά πως φαίνεται μέσω του ιδίου παθογενετικού μηχανισμού) τότε και το χιλιοστό πρώτο περιστατικό της ιδίας παρενέργειας που θα εμφανισθεί μετά από αντίστοιχο εμβολιασμό θα οφείλεται πάλι σε αυτόν!
Δεν έχει καμιά απολύτως έννοια το να… “ψάχουμε να βρούμε αν οφείλεται σε αυτόν” ΣΙΓΟΥΡΑ οφείλεται σε αυτόν πόσω μάλλον αν μιλάμε για 35 χρονών άνθρωπο, άρα δεν έχει έννοια να το αρνούμαστε ούτε να ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να πούμε ότι δεν οφείλεται σε αυτό, ΣΕ ΑΥΤΟ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ! Αν κάποιος πάθει Stevens Johnson μετά από χορήγηση Septrin από αυτό το έπαθε, το ξέρουμε χωρίς να χρειαστεί να το ψάξουμε όσο εξαιρετικά σπάνια κι αν είναι η επιπλοκή αυτή.
Οπότε δεν έχει καμιά απολύτως χρησιμότητα (κι ακόμα λιγότερη σοβαρότητα!) το να προσπαθούμε να κρύψουμε τα πτώματα ή τους νοσούντες εκ του εμβολίου κάτω από το χαλί.
Οι νεκροί και οι ασθενούντες ΔΕΝ κρύβονται κάτω από τα χαλιά χώρια που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να κρύβονται! Αντιθέτως ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να καταμετρήσουμε όλες αυτές τις επιπλοκές και τις ανεπιθύμητες ενέργειες, ώστε να σταθμίσουμε με σοβαρότητα και ειλικρίνεια το πόσο πιθανό είναι να συμβούν (σπάνιο είναι σε κάθε περίπτωση αλλά οφείλουμε να γνωρίζουμε πόσο σπάνιο, 1/1.000.000. 1/100.000 ή 1/10.000, όλα αυτά σπάνια είναι), άρα να γνωρίζουμε με τη μεγίστη δυνατή ακρίβεια το τί κινδύνους εγκυμονεί αυτό το νέο εμβόλιο και να τους συγκρίνουμε με τους κινδύνους της ιδίας της νόσου, ανά ηλικία φυσικά.
Διότι όσο κι αν είναι πρόδηλο ότι σε μεγάλες ηλικίες, 70+, ο κίνδυνος από την νόσο είναι σαφέστατα πολύ μεγαλύτερος από όσο του εμβολίου όσο πέφτουμε σε ηλικίες αυτό αρχίζει να μην είναι τόσο σαφές κι αν πέσουμε κάτω από τα 30-35 δεν είναι πια καθόλου σαφές, που θέλετε να εμβολιάσετε και τα 12χρονα για να κονομάνε οι φαρμακευτικές να σας δίνουν μίζες, αληταράδες!
Από το 1979 είμαι γιατρός, 37 χρόνια, τέτοιο εκπεσμό της επιστήμης μου δεν τον περίμενα στα γεράματά μου…
Υ.Γ. Και για να μην μιλάμε υποθετικά η πιθανότητα να νοσήσει ένα παιδί κάτω των 20 σοβαρά από covid είναι μόλις 4 στο εκατομμύριο! Κι η πιθανότητα να πεθάνει είναι δέκα φορές πιο μικρή, 4/10.000.000!! Οπότε αν οι κίνδυνοι από το εμβόλιο είναι μεγαλύτεροι, που αυτό φαίνεται ότι ισχύει ακόμα κι αν κάποιοι “κλέβουν”, τότε το συμπέρασμα είναι πολύ απλό για τον καθένα. Τα παιδιά ΔΕΝ πρέπει να κάνουν εμβόλιο οπότε ο μόνος λόγος που αυτό προωθείται είναι η κονόμα της Pfizer και σία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »