Σε φρούριο είχε μετατραπεί από την κυβέρνηση και την ΕΛ.ΑΣ το σπίτι στο οποίο πραγματοποιούσε τις «ιδιαίτερες» συναντήσεις ο παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, όπως δείχνουν οι αποκλειστικές φωτογραφίες του pronews.gr.

Το ακίνητο αυτό στο Περιστέρι είχε οχυρωθεί με θωρακισμένα κουβούκλια προκειμένου οι δεκάδες άνδρες που είχαν διατεθεί για τη φύλαξη του να προστατευτούν από τις «τρομοκρατικές ενέργειες» της 17 Νοέμβρη.

Αφού όπως έλεγε ο Μένιος Φουρθιώτης στο αιτιολογικό που αποδέχθηκε η ΕΛ.ΑΣ και το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, «κινδύνευε από την 17Ν».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δρόμος ήταν εντελώς αποκλεισμένος και απαγορευόταν η πρόσβαση του σε πάσης φύσεως οχήματα, ενώ ελέγχονταν οι πολίτες οι οποίοι εισέρχονταν σε αυτόν.
Τονίζουμε ότι αυτά δεν αφορούσαν τα μέτρα της κύριας κατοικίας του Μένιου Φουρθιώτη, αλλά αυτής που πραγματοποιούσε τα «ιδιαίτερα» ραντεβού του, πολιτικά και άλλα και βρίσκεται στο Περιστέρι και συγκεκριμένα στο μικρό δρόμο πάροδος Δημοσθένους 21, στην πλατεία Μπουρναζίου.

Το τεθωρακισμένο αυτοκίνητο το πάρκαρε ο παρουσιαστής στο δημόσιο δρόμο, ο οποίος είχε αποκλειστεί.

Όλος ο δρόμος και το σπίτι του επιτηρείται επίσης από την αστυνομία με κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης! Προκειμένου να μην μπορέσει κανένας «τρομοκράτης» να πλησιάσει τον «στόχο υψηλής αξίας», όπως έκρινε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, που ακούει στο όνομα Μένιος Φουρθιώτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »