Eπικίνδυνος πλέον ο κ. Ντόκος – Θα τον διώξει ο Μητσοτάκης;
Εθνικά επιζήμιος όπως φαίνεται αποδεικνύεται ο Α/ΣΕΑ Ντόκος. Οι δηλώσεις του έχουν δημιουργήσει ”βαρύ” πλήγμα στην εξωτερική πολιτική της χώρας, καθώς μετά τους Τούρκους, ο επίσημος λογαριασμός των ισλαμιστών της Τρίπολης (GNA), πανηγυρίζει με όσα είπε πριν λίγες ημέρες σε τηλεοπτικό σταθμό.

Έχουν περάσει αρκετά 24ωρα και ακόμα ο κ. Μητσοτάκης (για άλλη μία φορά) δεν του ”τραβάει το αυτί”. Οι ”γκάφες” του Α/ΣΕΑ είναι συνεχόμενες και πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από την θέση του.

Εκτός εάν ο Πρωθυπουργός συμφωνεί με τα λεγόμενά του! Τότε αλλάζουν τα δεδομένα, διότι η Αθήνα, μέσω του κ. Δένδια, έχει κάνει ένα διπλωματικό ”μαραθώνιο” κατά Τουρκίας και Τρίπολης, με συμφωνίες και συμμαχίες, με κράτη του Αραβικού κόσμου.

Τι αναφέρουν οι ισλαμιστές:
“Το παραδέχονται πλέον οι Έλληνες. Εχει αλλάξει το μομέντουμ της σύγκρουσης. ”Ο Χάφταρ στον οποίον είχαμε κι εμείς επενδύσει κατά κάποιον τρόπο, είχε το πάνω χέρι αλλά τώρα φαίνεται ότι χάνει στο πεδίο των μαχών και ίσως οι πολιτικές του ημέρες να είναι μετρημένες”.

Πανηγυρίζουν οι Τούρκοι με τις δηλώσεις Ντόκου: ”Οι Έλληνες παραδέχονται ότι ο Χαφτάρ χάνει”
Πριν λίγα 24ωρα, αφιέρωμα έκαναν και τα τουρκικά ΜΜΕ:
AKSAM : ”Παίξαμε με τον Χαφτάρ και χάσαμε”
ΗURRIYET: ”Ομολογία της Ελλάδας για τον Χάφταρ-Μετρημένες οι μέρες του”
CNN TURK: ”Δήλωση της Ελλάδας για τη Λιβύη. Ο Χάφταρ που υποστηρίζουμε χάνει τον πόλεμο”
Ο Θ. Ντόκος έδρασε για άλλη μια φορά υπονομευτικά ως προς τις ελληνικές θέσεις. Ο κ. Ντόκος παρεμβαίνει με αυτόν τον εντελώς αντιθεσμικό τρόπο κρεμώντας στα μανταλάκια την εθνική στρατηγική της χώρας.Το μόνο που καταφέρνει είναι να εκθέτει την Ελλάδα εγχώρια και διεθνώς.

Περιμένουμε μία απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »