Το Ισραήλ απάντησε στο μπαράζ ρουκετών που εξαπολύθηκε από τη Χαμάς, βομβαρδίζοντας κτίρια στη Γάζα.

Όπως αναφέρει το Anadolu η Αεροπορία του Ισραήλ χτύπησε ένα πύργο στη Γάζα, ενώ από τον βομβαρδισμό χτυπήθηκε και το κτίριο της τουρκικής Υπηρεσίας Συνεργασίας και Συντονισμού (TIKA).

Ένας ανταποκριτής της Υπηρεσίας Anadolu (AA) στη Γάζα δήλωσε ότι τα έπιπλα, τα παράθυρα, οι ηλεκτρονικές συσκευές και το σύστημα ηλιακής ενέργειας του κτιρίου TIKA έχουν καταστραφεί από την ισραηλινή αεροπορική επίθεση.

Όπως αναφέρει ο ανταποκριτής δεν τραυματίστηκε κανένας εργαζόμενος του ΤΙΚΑ, καθώς είχαν αποχωρήσει από το κτίριο πριν ξεκινήσει ο βομβαρδισμός.
Να υπενθυμίσουμε ότι τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας τεράστιος πύργος 10 ορόφων στην κεντρική πόλη της Γάζας βομβαρδίστηκε από ισραηλινούς πυραύλους. Ο πύργος Al-Jawhara περιλαμβάνει δεκάδες γραφεία για μέσα ενημέρωσης.
Ο ισραηλινός στρατός έπληξε κυρίως «κατοικίες που ανήκαν σε ανώτερα στελέχη της τρομοκρατικής οργάνωσης Χαμάς». Η παλαιστινιακή πλευρά ανέφερε ότι διαδοχικά πλήγματα είχαν αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς το γενικό αρχηγείο της αστυνομίας, χωρίς να διευκρινίσει εάν υπήρξαν θύματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »