Ηχηρό μήνυμα προς ΕΕ και Γερμανία.

ΗΙταλική Δεξιά όπως έχουμε αναφέρει στο Πενταπόσταγμα δεν έχει καμία σχέση με την σημερινή κεντροαριστερή Κυβέρνηση της χώρας. 

Τάσσεται κατά του ”κονκλαβίου” των Βρεξελλών που είναι κατά των Εθνών. Τα δύο κόμματα της χώρας, η Λέγκα  και οι ”’Αδελφοί της Ιταλίας” αντιστέκονται και τηρούν τα ήθη και έθιμα της Χριστιανικής Ευρώπης. 

Εδώ και λίγες εβδομάδες η οργή στην γειτονική χώρα κατά της ΕΕ και κυρίως κατά της Μέρκελ είναι τεράστια. Έχουν αφήσει αβοήθητη τη χώρα και μόνο η Ρωσία και η Κίνα στηρίζουν έμπρακτα την χώρα. 

Πριν λίγα λεπτά, η Τζιόρτζια Μελόνι, ηγέτιδα του εθνικού συντηρητικού κόμματος ”Αδελφοί της Ιταλίας” και στενή σύμμαχος του Σαλβίνι, έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.  Blake Lively’s ‘The Rhythm Section’ Is One Of The Biggest Bombs Of All Time

Ιταλική οργή: Δεκάδες πολίτες καίνε την σημαία της ΕΕ – Σαλβίνι για Βρυξέλλες: ”Είστε φίδια, θα φύγουμε από την Ένωση”

Σε μήνυμα της στο twitter ανέφερε τα εξής:  

Αυτές οι δύο σημαίες, αυτές οι δύο χώρες αποτελούν τη βάση του ευρωπαϊκού πολιτισμού. Χωρίς την Ελλάδα και την Ιταλία, η Ευρώπη δεν έχει ρίζες και μέλλον. Ευχαριστώ τους Έλληνες αδελφούς.” 

Το μήνυμα αυτό ήρθε μετά την πρωτοβουλία της Ελληνική Κυβέρνησης να κυματίζει η ιταλική σημαία συμβολικά στην ελληνική βουλή και το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών σε ένδειξη συμπαράστασης προς τον λαό της Ιταλίας που μετρά πάνω από 13 χιλιάδες θύματα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού και είναι η χώρα με τους περισσότερους νεκρούς παγκοσμίως μέχρι αυτή τη στιγμή.

Ταυτόχρονα παίρνει έκταση το κύμα θυμού και οργής στην Ιταλία κατά της ΕΕ.

Ο αντιπρόεδρος της Ιταλικής Βουλής των Αντιπροσώπων, Φάμπιο Ραμπέλι, για να εκφράσει τη διαμαρτυρία του ενάντια στη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που δεν στέκεται στο πλευρό των χωρών που πλήττονται από τον κορονοϊό, αλλά και κατά της Γερμανίας για το πείσμα της κατά του ευρωομολόγου κατέβασε την σημαία της ΕΕ από την Βουλή! 

Οι Ιταλοί ”τινάζουν” στον αέρα Γερμανία & ευρώ – Σαλβίνι-Μελόνι προς Μέρκελ: ”Τα λεφτά μας πίσω – Μέχρι & η Βενεζουέλα μας βοήθησε!”

”Ίσως σας δω αργότερα. Ίσως”, λέει με νόημα ο Ραμπέλι, με την εφημερίδα ilgiornale.it να σχολιάζει: ”Ποιος ξέρει, ίσως αυτό το αστέρι στη σημαία εξαφανίζεται για πάντα.”

Παρόμοια βίντεο ανέβασε και ο Σαλβίνι, γράφοντας τα εξής: ”Εάν η Ευρώπη δεν ξυπνήσει, αυτές οι σκηνές θα πολλαπλασιαστούν.” 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »