Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του πρώην υπουργού Εργασίας, Γ. Βρούτση, στο Documento (βλέπε: Περήφανοι που μας κυβερνάει ο Φουρθιώτης), κυριολεκτικά μας άφησαν άναυδους. Ούτε ο Κορλεόνε δεν είχε μηχανευτεί τέτοιες πρακτικές για να… διεκπεραιώνει τις υποθέσεις του. Το τραγικότερο όλων είναι, ότι κατόπιν τόσο του συνταρακτικού ρεπορτάζ του Documento όσο και του σφυροκοπήματος της αντιπολίτευσης (βλέπε: ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Απαιτούμε απαντήσεις για το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Documento – ΜέΡΑ 25: Η Δικαιοσύνη οφείλει, αν δεν το έχει ήδη πράξει, να ερευνήσει τα όσα κατήγγειλε ο κ. Βρούτσης για το πρόγραμμα ΣΥΝ-Εργασία), ο κύριος Μητσοτάκης αντί να δώσει τις αναγκαίες απαντήσεις προτίμησε να κωφεύσει χαϊδεύοντας συμπαθή τετράποδα (βλέπε: Μήνυμα του πρωθυπουργού: Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο).
Δεν ξέρουμε αν έχει αντιληφθεί τη σημαντικότητα της εν λόγω αποκάλυψης και που μπορεί να οδηγήσει.

Διότι αν ισχύουν τα καταγγελλόμενα, μιλάμε για καραμπινάτη εκβίαση υπουργού με συνεπακόλουθο την εκπαραθύρωσή του από το υπουργείο του οποίου προΐστατο, ο οποίος σήμερα τυχαίνει να είναι κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας.

Συνεπώς, ο πρωθυπουργός οφείλει πάραυτα, για ευνόητους λόγους, να προβεί στις απαραίτητες διευκρινίσεις, προτού να είναι αργά.

Ωστόσο, πολύ φοβούμαστε, ότι η μέχρι τώρα σιωπή του δείχνει ενοχή και ενδεχομένως σκέπτεται πως θα διαχειριστεί ακόμη ένα σκάνδαλο που τσακίζει το… άριστο προφίλ του.

Θα επανέλθουμε…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »