Χιλιάδες Έλληνες διαμαρτυρήθηκαν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό
Περισσότεροι από 20.000 Έλληνες συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα την Κυριακή για να διαμαρτυρηθούν για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, ενώ άλλοι τόσοι συγκεντρώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα μικρότερες συγκεντρώσεις έλαβαν χώρα και σε άλλες πόλεις της χώρας. Είναι κατανοητό πως αρκετοί είναι οι Έλληνες που είναι αντίθετοι στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και στα σχέδια της κυβέρνησης για εμβολιασμούς ανά λίγους μήνες, ώστε να μπορείς να ανανεώνει το «πάσο ελευθερίας».

Η δυστοπική ζωή που θέλει να επιβάλει η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη βρίσκει σύμφωνη και την αντιπολίτευση, η οποία επί της ουσίας περιμένει τη στιγμή που θα συγκυβερνήσει μαζί με τη ΝΔ. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που ελάχιστες είναι οι φωνές εντός Βουλής (πλην της Ελληνικής Λύσης) που έχουν εκφράσει κάποια ιδιαίτερη αντίθεση στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Χαρακτηριστικά τα όσα έγιναν κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το τέλος των μεγάλων διαδηλώσεων κατά του υποχρεωτικού εμβολισμού. Εκεί που μεγάλα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ είδαν 200 (!) άτομα.

Από τη μία φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, βουλευτές της ΝΔ και υπουργοί μιλούσαν για «αρνητές», «ψεκασμένους» και «χριστιανοταλιμπάν» (ναι έτσι χαρακτήρισαν 20.000 Έλληνες που διαδήλωσαν για την ελευθερία τους). Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε μια τεράστια προσπάθεια για να δείξει πως δεν έχει σχέση με τους διαδηλωτές, τους οποίους επίσης χαρακτήρισε με παρόμοια επίθετα.

Χαρακτηριστικά και τα όσα είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, που αναφέρθηκε σε «δεξιά άκρη της πολυκατοικίας». Είναι δεδομένο λοιπόν, πως ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προσπαθούν με κάθε μέσο και κάθε τρόπο να υποτιμήσουν αυτούς τους ανθρώπους που διαμαρτύρονται στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. Να σημειώσουμε εδώ πως περίπου οι μισοί Έλληνες παραμένουν ανεμβολίαστοι, ενώ πολλοί από τους εμβολιασμένους είναι αντίθετοι στους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς.

Δηλαδή ένα τεράστιο ποσοστό του πληθυσμού χαρακτηρίζεται από την κυβέρνηση και την αντιπολίτευση ως «αρνητές» και «ψεκασμένοι». Αυτό όμως το ποσοστό ψηφίζει και το πολιτικό κόστος που θα υποστούν και τα δύο μεγάλα κόμματα, λόγω της πολιτικής τους θα είναι τεράστιο. Δεν είναι τυχαίο πως παρά την τεράστια πτώση που καταγράφει η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις ο ΣΥΡΙΖΑ δεν δείχνει να κερδίζει ψήφους, αντιθέτως μεγάλη είναι η άνοδος των μικρότερων κομμάτων.

Και τώρα τίθεται το ερώτημα… πέντε εκατομμύρια Έλληνες είναι πράγματι «αρνητές»;

Προφανώς και όχι! Η κυβέρνηση με τις παλινωδίες της και με το να κατηγορεί ανθρώπους που δεν θέλουν να υποστούν μια υποχρεωτική ιατρική πράξη ως «τζαμπατζήδες» έχει διογκώσει την δυσπιστία και την αρνητικότητα.

Οι περισσότεροι από τους 5 εκατ. ανεμβολίαστους Έλληνες έχουν κάνει όλα τα άλλα εμβόλια και πιθανότατα εάν η κυβέρνηση μιλούσε με ειλικρίνεια αρκετοί από αυτούς να έκαναν και το εμβόλιο του κορωνοϊού. Με το να τους απειλεί με μειώσεις μισθού, με απολύσεις κτλ. την ώρα που ετοιμάζει και τρίτη δόση για τους εμβολιασμένους, οι οποίοι σύντομα θα έχουν την τύχη των ανεμβολίαστων, μόνο να τους πείσει να προσέλθουν στα εμβολιαστικά κέντρα δεν καταφέρνει.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί πως μέχρι και σήμερα η αντιπολίτευση δεν έχει καταδικάσει το ξύλο που έριξαν οι δυνάμεις ασφαλείας στους πολίτες που διαδήλωσαν, κάτι το οποίο προκαλεί εντύπωση, καθώς πάντα καταδικάζεται κάθε κυβερνητική βία.

Επίσης να σημειώσουμε πως οι εικόνες του παρακάτω βίντεο δεν ενόχλησαν κανέναν:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »