Την ώρα που ο Γ.Σακελλαρίδης και η Ε.Αχτσιόγλου «δίνονται» ως τα μεγαλύτερα φαβορί για την ανάληψη της ηγεσίας

Ραγδαίες εξελίξεις έχει φέρει στον ΣΥΡΙΖΑ η αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία, καθώς τις τελευταίες ώρες έχουν «σπάσει» τα τηλέφωνα στην Κουμουνδούρου. 

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες πολλά στελέχη τηλεφωνούν για να ενημερώσουν ότι αποχωρούν από το κόμμα. «Εμείς χωρίς τον Τσίπρα δεν μένουμε», είναι το μήνυμα που ακούγεται.

Το μπαράζ τηλεφωνημάτων αποτελεί ένα μήνυμα που δείχνει την αγάπη του κόσμου του ΣΥΡΙΖΑ προς τον A.Τσίπρα και «φουντώνει» τις φήμες για δημιουργία νέου κόμματος, κάτι που σας ανέφερε

να νέο κόμμα, το οποίο θα έχει τον Α.Τσίπρα στην ηγεσία και μπορεί να δημιουργηθεί πχ. το ερχόμενο φθινόπωρο και το οποίο θα έχει στελέχη από όλο το φάσμα της πολιτικής, Από την κεντροαριστερά μέχρι και κεντροδεξιά.

Την ίδια ώρα ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να έχει πάρει… την κατιούσα και χωρίς τον Α.Τσίπρα υπάρχει κίνδυνος (σοβαρός) να επιστρέψει στα επίπεδα που ήταν πριν το 2012. 

Κάτι που φαίνεται και από τα στελέχη είναι τα φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Α.Τσίπρα στην ηγεσία. Σύμφωνα με τις στοιχηματικές o Γαβριήλ Σακελλαρίδη και η Έφη Αχτσιόγλου έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να αναλάβουν τα ηνία του ΣΥΡΙΖΑ, κανένας ωστόσο από τους δύο δεν έχει ούτε στο ελάχιστο τις ηγετικές ικανότητες του Α.Τσίπρα, οι οποίες έκαναν τον ΣΥΡΙΖΑ κόμμα εξουσίας. 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »