Βαρύ φόρο αίματος πληρώνουν οι Τούρκοι για τα μεγαλοϊδεατικά σχέδια του Ερντογάν
Συνεχόμενο κύμα επιθέσεων σε τουρκικές μεγαλουπόλεις υλοποιεί ο ΡΚΚ προκαλώντας τεράστια προβλήματα στον αγανακτισμένο λαό της χώρας.

Η κουρδική αντάρτικη ομάδα που ονομάζεται “Revenge Units”, ανέλαβε την ευθύνη για 14 σαμποτάζ σε εγκαταστάσεις που ανήκουν στο τουρκικό καθεστώς σε Κωνσταντινούπολη, Βαν, Άδανα, Μερσίνη, Μπάτμαν και Μπιτλίς.
Οι ζημιές ανέρχονται σε χιλιάδες ευρώ και αφορούν εγκαταστάσεις της τουρκικής βιομηχανίας.

Την ίδια στιγμή το κέντρο τύπου των Κούρδων της Συρίας (HPG), ανακοίνωσε ότι στις 9 Οκτωβρίου, στις 13:00, αντάρτες των οργανώσεων HPG και YJA εισέβαλαν σε μια τουρκική βάση, καταστρέφοντας τρεις εγκαταστάσεις, συμπεριλαμβανομένων των πυρομαχικών ενώ φέρονται να σκότωσαν 5 Τούρκους στρατιώτες.

Πρόκειται ουσιαστικά για βαρύ φόρο αίματος, ο οποίος “πληρώνεται” κάθε εβδομάδα για να υλοποιηθούν τα σχέδια προσάρτησης της Βόρειας Συρίας στην Τουρκία.

Οι κουρδικές οργανώσεις έχουν καλέσει μέσω ανοικτών πηγών όλα τα μέλη τους που ζουν εντός τους τουρκικού κράτους εδώ και μεγάλο διάστημα, σε σκληρές δολιοφθορές στο εσωτερικό της Τουρκίας δηλώνοντας ότι «έφτασε ο καιρός που όλοι όσοι ανήκουν στο τουρκικό φασιστικό κράτος, θα τεθούν στο στόχαστρο μας».

Η Τουρκία από την δική της πλευρά εξοντώνει Κούρδους στο εσωτερικό της, στη Βόρεια Συρία και το Ιράκ ενώ αντίστοιχη εργολαβία έχει αναπτύξει η Άγκυρα και στο λιβυκό έδαφος.

Επίσης στην Συρία έχουμε εκτοπίσεις, υφαρπαγή σοδειάς και διακοπή νερού και ρεύματος. Μιλάμε για ένα νέο επικαιροποιημένο τουρκικό σχέδιο γενοκτονίας κατά των Κούρδων που επιτίθενται και αυτοί όπως μπορούν.
Το σχέδιο του Τούρκου προέδρου που βάζει “φωτιές” παντού όπου έχει σκοπό να επεκτείνει τα σύνορα σύντομα θα φτάσει στο τέλος και τότε θα δούμε τρομερές αποκαλύψεις για το πόσο σάπιο και διαφθαρμένο ήταν πραγματικά.

Στρατός “τρολ” του Ερντογάν κατά Ελλάδος, Κούρδων, Ισραήλ, ΗΑΕ, Αρμενίας
Την ίδια στιγμή ο “στρατός” των τρολ του Ερνρτγάν που αφορά λογαριασμούς στα κοινωνικά δίκτυα που συνδέονται με το ΑΚΡ, χαιρετίζουν τις εισβολές και τις απειλές της Τουρκίας εναντίον του Ισραήλ, των ΗΑΕ, της Ελλάδας, της Αρμενίας και άλλων χωρών σε μια εντυπωσιακή αύξηση της δραστηριότητας τους.

Αποδεικτικά στοιχεία για τον αριθμό αυτών των λογαριασμών, συμπεριλαμβανομένης της συστηματικής παρενόχλησης δημοσιογράφων που κριτικάρουν την Τουρκία, και όσων είναι επικριτικοί προς τον πρόεδρο της Τουρκίας ή δηλώνουν αντίθετοι στην πρόσφατη συμμετοχή της Άγκυρας στον πόλεμο κατά της Αρμενίας, έχουν ξένα ΜΜΕ .

Οι λογαριασμοί έχουν ορισμένες ομοιότητες. Οι περισσότεροι περιλαμβάνουν εικόνες από την ιστορία της Τουρκίας, σουλτάνων όπως ο Abdul Hamid II ή συμβόλων που συνδέονται με ακροδεξιές ομάδες στην Τουρκία, όπως οι Γκρίζοι Λύκοι, ενώ πάντα κατηγορούν τους Κούρδους.

Περιλαμβάνουν σχεδόν πάντα τουρκικές σημαίες ως σύμβολα στους λογαριασμούς τους. Μια νέα τάση στον στρατό των τρολ της Άγκυρας είναι ότι οι χρήστες τώρα περιλαμβάνουν σημαίες του Αζερμπαϊτζάν και άλλες χώρες που θεωρούν συμμάχους. Αυτές είναι άλλες μουσουλμανικές χώρες, όπως η Λιβύη.

Η εκστρατεία παρενόχλησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπέρ της Άγκυρας στοχεύει σε λογαριασμούς στα ΗΑΕ που υποστηρίζουν τις σχέσεις Ισραήλ-ΗΑΕ ή που είναι επικριτικοί για την Τουρκία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »