16

«Τσουχτερά» πρόστιμα και προσωρινή αναστολή λειτουργίας επιβλήθηκαν στα νυχτερινά κέντρα στα οποία εμφανίζονται ο Πάνος Κιάμος και ο Σταμάτης Γονίδης.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχου το Σάββατο το βράδυ των ειδικών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. στο «Ποσειδώνιο» όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και το «Franjeliko», όπου τραγουδά ο Σταμάτης Γονίδης διαπιστώθηκε ότι πολλοί από τους θαμώνες διασκέδαζαν όρθιοι, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει των ισχύοντων υγειονομικών κανόνων για τον Covid – 19.

Οι αστυνομικοί επέβαλαν πρόστιμα 10.000 ευρώ στους ιδιοκτήτες των καταστημάτων και επταήμερο λουκέτο. Να υπενθυμίσουμε πως ο Πάνος Κιάμος είχε υποστηρίξει προ λίγων μηνών (πριν από τις κυβερνητικές απαγορεύσεις) πως στο μαγαζί του θα μπορούν να μπαίνουν μόνο εμβολιασμένοι πελάτες.

Μεταξύ άλλων κατά τη διάρκεια των ελέγχων, πρόστιμα επιβλήθηκαν και σε ένα στριπτιζάδικο στη Θεσσαλονίκη, σε ένα κλαμπ στην Κέρκυρα με 1.000 ορθίους, αλλά και σε ένα πάρτι στο Βοτανικό, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν τα μηχανήματα.

Αναλυτικά, χθες, Σάββατο 28 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια 103.460 έλεγχοι, από τους οποίους οι 64.859 στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »