«Κομματάκια» έκανε τον περιβόητο καθηγητή Πνευμονολογίας, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και τον δημοσιογράφο που της έκανε ερώτηση-παγίδα στον «αέρα» του Alpha, μάνα που υπερασπίστηκε το παιδί της κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού.
«Εδώ είναι θέμα νόμων όμως και όπως τους τηρώ εγώ θα πρέπει το ίδιο να ισχύει για όλους», απάντησε στον κ. Βασιλακόπουλο η μητέρα από τη Βέροια, ενώ στην «στημένη» ερώτηση δημοσιογράφου από το πάνελ για το αν είναι κατά της μάσκας και των εμβολίων απάντησε ότι δεν πρόκειται να εμβολιαστεί ούτε εκείνη ούτε τα παιδιά της.

«Άρα εσείς δεν πιστεύετε ότι υπάρχει κορωνοϊός αν καταλαβαίνω καλά», δήλωσε ο πνευμονολόγος για να λάβει την απάντηση της μητέρας.

«Έχουν πεθάνει τόσοι άνθρωποι όμως», ακούγεται από δημοσιογράφο στο στούντιο», με την γυναίκα να απαντάει:

«Αυτό πως αποδεικνύεται; Έχουν γίνει νεκροψίες;».

«Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά», ήταν η απόκριση του κ. Βασιλακόπουλου.

«Υπάρχουν κι άλλοι γιατροί ξέρετε που λένε άλλα πράγματα πέρα από όσους που προβάλλονται στην τηλεόραση. Οι γιατροί αυτοί το μόνο μέσο που προβάλλονται είναι το διαδίκτυο. Δυστυχώς εμείς ακούμε τους 5 αυτούς ειδικούς που προβάλλονται.

Θα ήθελα να κάνω μία πολύ σοβαρή ερώτηση και θα ήθελα να μου την απαντήσετε. Έχετε πει πάμπολλες φορές ότι τα νεαρά προσφυγόπουλα και οι νεαρές ηλικίες δεν νοσούν. Το δικό μου παιδί θα νοσήσει, αλλά ΔΕΝ θα νοσήσει το νεαρό προσφυγόπουλο. Επίσης δεν έχει εμβολιαστεί κανένας πρόσφυγας, γιατί θα νοσήσει το παιδί μου μόνο;»

«Που τα έχετε ακούσει αυτά; Αυτό που λέτε δεν ισχύει», ρώτησε ένας εκ των παρουσιαστών για να λάβει την απάντησή του:

«Ο κ. Σύψας τα έχει πει δημόσια, ότι τα νεαρής ηλικίας προσφυγόπουλα δεν νοσούνε»!

Δείτε τώρα και τι είχε δηλώσει σε πανελλήνιο κανάλι το 2020 ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας, Ν. Σύψας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »