απο τον φίλο Niko Papageorgiou
ΘΡΟΜΒΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ
Το χέρι της μητέρας μου από το εμβόλιο. Η μητέρα μου έκανε στις 6/6/2021 εμβόλιο για τον covid και έχει πάθει θρόμβωση. Ο ΕΟΔΥ κόπτεται για να εμβολιαστούν όλοι αλλά μετά τον εμβολιασμό αδιαφορεί για όσους πάθουν παρενέργειες.
Η ίδια δεν ήθελε να κάνει το εμβόλιο με τίποτε γιατί φοβόταν!! Εγώ επέμενα και της έκλεισα ραντεβού με το ζόρι για 6/6/21 και 27/6/21 υποθέτoντας ότι θα έκανε το Pfizer !! Δεν ξέρω ποιο της έκαναν όμως αυτοί . Μετά τον τρομερό πόνο που είχε στο χέρι και το μελάνιασμα που συνεχώς επεκτείνεται πήγε ασθενοφόρο μέσω ΕΟΔΥ και είπαν ότι δεν έχει τίποτε … δεν έχει θρόμβωση … και θα περάσει!!
Το μελάνιασμα όμως προχωράει και γίνεται χειρότερο. Οι του ΕΟΔΥ αυτό στην φωτογραφία το βλέπουν για τίποτε ή έχουν οδηγία να τα λένε αυτά ?? Την επομένη (σήμερα) πήγε ιδιώτης αγγειολόγος και σ αντίθεση με τα όσα είπαν αυτοί που έστειλε ο ΕΟΔΥ …. είπε ότι έχει θρόμβωση από το εμβόλιο. Της έγραψε ενέσεις!! Οι του ΕΟΔΥ τίποτε!! Το ενδιαφέρον τους εξαντλείται στο να κάνει κάποιος το εμβόλιο!! Να δεις που θα μας κάνουν να έχουμε και τύψεις που πιέζουμε τους δικούς μας ανθρώπους να κάνουν το εμβόλιο. Το μετάνιωσα χίλιες φορές!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »