Νέα μαφιόζικη εκτέλεση στην Ελλάδα
Άλλη μια μαφιόζικη εν ψυχρώ δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στην Βάρη, με αγνώστους να εκτελούν τον γνωστό Πατρινό πυγμάχο Τάσο Μπερδέση στη μέση του δρόμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα της νέας δολοφονίας είχε εμπλοκή στο χώρο της νύχτας, ενώ για ορισμένο διάστημα υπήρξε φυγόδικος, παράλληλα είχε μείνει για λίγους μήνες σε φυλακή, καθώς το 2008 καταδικάστηκε στην Πάτρα για υπόθεση κυκλώματος της νύχτας.

Επιπλέον το θύμα είχε απασχολήσει τα προηγούμενα χρόνια την κοινή γνώμη καθώς είχε συμμετάσχει σε ριάλιτι επιβίωσης που μεταδίδονταν μέσω της συχνότητας του Epsilon και είχε αναδειχθεί νικητής.

Η δολοφονία σημειώθηκε στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 23 στη Βάρη, έξω από τον πυγμαχικό σύλλογο «Αίολος»

Το σημείο της δολοφονίας έχει αποκλειστεί από την Αστυνομία, ενώ είναι σε εξέλιξη η έρευνα των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών.

Οι δράστες που είχαν στήσει καρτέρι στον Τ.Μπερδέση επέβαιναν σε πολυτελές μαύρο τζιπ, εντόπισαν τον άτυχο άνδρα και τον «γάζωσαν» μέχρι να χάσει τη ζωή του.

Οι δράστες περίμεναν να τελειώσει την προπόνηση και στη συνέχεια τον πυροβόλησαν στο στόμα και το κεφάλι, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν για συμβόλαιο θανάτου.

Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία μέσα σε 24ώρες καθώς χθες δολοφονήθηκε ένας άνδρας αλβανικής καταγωγής στα Σεπόλια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »