Τι δήλωσε η μητέρα του 15χρονου παιδιού που συνελήφθη στην Πάρο γιατί πήγαινε στον φούρνο και έσπασε το lockdown
Σάλος έχει δημιουργηθεί στην Πάρο εξαιτίας της σύλληψης ενός 15χρονου παιδιού την ώρα που πήγαινε στον φούρνο της γειτονιάς του.

Για τη σύλληψη του παιδιού της, η οποία συνέβη την Παρασκευή μίλησε η μητέρα του Δήμητρα Χατζηγιάννη.

Σύμφωνα με την ίδια, Αστυνομικοί με πολιτικά ρούχα συνέλαβαν τον 15χρονο ο οποίος καθόταν πάνω στο μηχανάκι, ενώ η ίδια περίμενε τον σύντροφό της για να γυρίσουν από το φούρνο στο σπίτι. «Τον σταματήσαν δύο μηχανές και ένα τζιπ της Αστυνομίας. Του πήραν το τηλέφωνο και δεν τον άφησαν να επικοινωνήσει μαζί μου. Λίγο αργότερα τον οδήγησαν στο Τμήμα για εξακρίβωση στοιχείων». Καθώς η γυναίκα ανησύχησε, έψαξε το παιδί, πήρε στο τμήμα και τότε της είπαν πως ήταν εκεί.
«Όταν κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί του, τον βρήκα ημίγυμνο στο Τμήμα ενώ του έκοψαν πρόστιμο για μετακίνηση, για έλλειψη διπλώματος και ασφάλειας τα οποία, ωστόσο, αργότερα προσκομίστηκαν στις Αρχές».

Όπως της εξήγησαν οι Αστυνομικοί, έψαχναν να δουν αν ο 15χρονος έκρυβε ναρκωτικά. Σύμφωνα με τις Αρχές της προσαγωγής προηγήθηκε ανώνυμη καταγγελία για ένα λευκό μηχανάκι πάνω στο οποίο επέβαινε ο 15χρονος. «Ζητώ απαντήσεις. Διασύρεται το παιδί μου σε όλο το νησί και θέλω μια σαφή απάντηση» δήλωσε η κ. Χατζηγιάννη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ εκπομπής του ΟΡΕΝ που επικοινώνησε με τους αστυνομικούς στο νησί, το παιδί, οδηγούσε μηχανάκι συγγενικού προσώπου. Τον σταμάτησαν για έλεγχο και δεν είχε χαρτιά. Οπως είπαν οι αστυνομικοί η διαδικασία ορίζει ότι πρέπει να οδηγηθεί στο αυτόφωρο.

Οι αστυνομικοί ισχυρίζονται, ότι πέρασαν 10 λεπτά για να μεταβούν στο τμήμα και πράγματι στο 10λεπτο κάλεσε η μητέρα του παιδιού, ενώ η ίδια ήταν καθ’ οδόν. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν, επρόκειτο να ειδοποιούσαν τη μητέρα του όταν θα έφταναν στο τμήμα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »