Η αργυρώνητη δημοσιογραφική τσούλα των πολυεθνικών φαρμακοβιομηχανιών και της ναυαρχίδας της ιταλικής αριστεράς “La Repubblica”… Ήθελε να μάθει γιατί διαφωνούν με το “υγειονομικό διαβατήριο” και ρωτούσε αν έχουν μπολιαστεί… κι αφού τον παρακάλεσαν να μην τους κινηματογραφεί αφού είναι “δημοσιογράφος υπάλληλος” κι αυτός επέμενε… έλαβε το δωράκι του…
Επίθεση από επικριτή του «πράσινου πάσου» και του υποχρεωτικού εμβολιασμού δέχθηκε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «La Repubblica» Φραντσέσκο Τζοβανέτι.

Ο δράστης εργάζεται σε δημόσιο σχολείο ως βοηθητικό προσωπικό και γρονθοκόπησε τον δημοσιογράφο έξω από το υπουργείο Παιδείας, στην ιταλική πρωτεύουσα.

Ο δημοσιογράφος έκανε ερωτήσεις στους συμμετέχοντες στην κινητοποίηση για ποιο λόγο αντιδρούν στην επιβολή του «πράσινου πάσου εμβολιασμένων» σε όλα τα σχολεία της χώρας, προκαλώντας όμως αντιδράσεις.

«Γιατί με απειλείς και μου είπες ότι θα με αποκεφαλίσεις;» ρώτησε ο Τζοβανέτι σε μια στιγμή τον διαδηλωτή από τον οποίο, όπως φαίνεται σε σχετικό βίντεο, έλαβε γροθιά στο πρόσωπο. Από τον συγκεκριμένο υπάλληλο του ιταλικού δημοσίου αφαιρέθηκε η άδεια οπλοφορίας που κατείχε και τώρα αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Το μεσημέρι της Τρίτης, σε κινητοποίηση που θα οργανωθεί στο κέντρο της Ρώμης, οι Ιταλοί δημοσιογράφοι θα εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »