Αποκαλύψεις που σοκάρουν
Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την δράση του «Dr θανάτου», ο οποίος δρούσε ανεξέλεγχτος και εξαπατούσε πλήθος κόσμου, οδηγώντας τους στον θάνατο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο θάνατος ενός 67χρονου άνδρα, ο οποίος έπασχε από την επάρατη νόσο.

Ο ψευτογιατρός έπεισε τον 67χρονο ασθενή να μην κάνει καθόλου χημειοθεραπείες, υποβάλλοντάς τον σε εξαντλητική δίαιτα.

«Μας πρότεινε μια θεραπεία με αποστάγματα με βότανα που μάζευε από το Άγιο Όρος μάς έλεγε, διατροφή, κάτι τσάγια. Έφερε κάτι σκευάσματα, 7-8 σκευάσματα. Εξήγησε στη μάνα μου πώς θα τα παίρνει ο πατέρας μου. Έφερε κάτι συνταγές για σούπες και χυμούς από καρότα, γενικά χυμούς από βιολογικά προϊόντα. Ο πατέρας μου παραπονιόταν, πείναγε γιατί δεν έτρωγε, η δίαιτα ήταν εξαντλητική», είπε ο γιος του θύματος.

«Στο πρώτο ραντεβού μας είπε το πόσο κοστίζει. Μας είπε ότι μπορεί να χρειαστούμε από μία έως πέντε δόσεις. Στην αρχή μας είχε ζητήσει 11-12 χιλιάρικα. Τα δώσαμε με τη μία. Ο πατέρας μου πέθαινε, δηλαδή δεν είχε επαφή με το περιβάλλον, και αυτός μου ζήταγε λεφτά για να αλλάξουμε την θεραπεία, να πάμε σε ένα πιο δραστικό μέτρο. Η οποία ήταν πιο ακριβή ας πούμε στο τέλος», συνέχισε.

Μία εβδομάδα πριν από τον θάνατο του ανθρώπου ζήτησε από τον γιο του την τελευταία δόση από τα 50.000 ευρώ.

Στον τηλεοπτικό σταθμό Mega μίλησε επίσης φίλος της οικογένειας του 67χρονου θύματος του ψευτογιατρού. «Το 2015 έγινε αυτό. Έδινε 70-30% πιθανότητες υπέρ του ότι θα γίνει καλά. Η οικογένεια τον γνώρισε μέσω ενός κοινού γνωστού που γνωρίζω και εγώ, και του ζήτησα να με πάει και εμένα στον συγκεκριμένο γιατρό και με πήγε σε μια ιδιωτική κλινική», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είπα του μεσάζοντα επειδή τον ήξερα να με πάει και εμένα γιατί είχα ένα πρόβλημα που κάνω θεραπεία. Με περίμενε ο μεσάζοντας κάτω από την κλινική να με ανεβάσει αυτός επάνω. Πήγαμε στον τελευταίο όροφο, σε ένα γραφείο. Βγήκε μια μητέρα με ένα παιδάκι σε ένα καροτσάκι, ανάπηρο. Στο γραφείο ήταν μόνο ένα γραφείο και η καρέκλα. Στην κλινική μέσα», συνέχισε την περιγραφή του για την προσωπική του γνωριμία με τον ψευτογιατρό.

«Εκεί που πονηρεύτηκα ήταν ότι είδα το ανάπηρο παιδί και τον άκουσα να λέει ότι θα το κάνει να “πετάει”. Ήξερα ότι αυτός είναι για καρκίνους, μετά βλέπω ανάπηρο, λέω τι είναι αυτός; Μετά έδωσα τις εξετάσεις μου να τις δει, χωρίς να του πω κάτι. Τις κοιτούσε, μου λέει “δεν έχεις τίποτα, μια αφυδάτωση είναι, πίνε νερό και έλα να τα ξαναπούμε”. Είπα το περιστατικό σε μια φίλη μου και έτυχε να γνωρίζει τον διευθυντής της κλινικής. Τον πήραμε τηλέφωνο σε ανοιχτή ακρόαση και όταν τον ρώτησε η φίλη μου αν έχει κάποιο Νίκο Κόντο στην κλινική το πρώτο που απάντησε ο διευθυντής ήταν “Ωχ, τι έκανε πάλι;” Και της είπε “θα στα πω από κοντά”», κατέληξε.

Ιδού πώς έστησε την κομπίνα του ο ”ψευτογιατρός” – Ο κομβικός ρόλος του συνεργάτη του
Ο Νίκος Κόντος έκανε λόγο για «θαυματουργές θεραπείες» με ειδικές δίαιτες, έλαια και βότανα. Ένα νέο ηχητικό ντοκουμέντο με τη φωνή του ψευτογιατρού αποκαλύπτει η εκπομπή LIVE NEWS, στο οποίο ο 47χρονος καλείται να θεραπεύσει έναν πολύποδα. Ο ψευτογιατρός φέρεται να εκτιμά ότι ο ασθενής ανταποκρίνεται στη θεραπεία και ότι ο πολύποδας «θα μαραθεί και θα πέσει».

«Ένας πολύποδας από την στιγμή που μικραίνει σημαίνει δύο πράγματα: Ένα ότι ο οργανισμός βρήκε προς στιγμήν μια ισορροπία και αντέδρασε κατευθείαν και δεύτερον ότι κάτι σου λείπει από τον οργανισμό και για κάποιους λόγους το βρήκες, το’ φαγες και του το έδωσες του οργανισμού και άρχισε να θεραπεύεται» ακούγεται να λέει ο ψευτογιατρός.

«Εάν αυτό ξέρεις τι είναι και το συνεχίσεις θα θεραπευτείς. Εκτιμώ ότι εφόσον είχες αυτή την αντίδραση αυτό μπορεί να μαραθεί και να φύγει γιατί στους πολύποδες αυτή η θεραπεία που ακολουθούμε εμείς, η μη επεμβατική, δίνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή στον οργανισμό και υστερεί από τη βλέννα με τα υποτυπώδη μετά τα καρκινικά κύτταρα να αναπτυχθούν. Τι κάνουμε; Τους δίνουμε οξυγόνο. Αυτά είναι αναερόβια, μόλις τους δώσεις οξυγόνο καταστρέφονται, πάνε, διαλύονται και αποβάλλονται» συμπληρώνει.

Εφόσον καταλήγει στο γνωστό συμπέρασμα περί αναερόβιων καρκινικών κυττάρων, συνεχίζει τη διάγνωση προτείνοντας μια αλκαλική διατροφή, μοιράζοντας απλόχερα ιατρικές ανακρίβειες.

«Κοιτάξτε πλέον…. δεν συζητάμε για κάποια επέμβαση. Δεν χρειάζεται, εντάξει; Θέλει όμως παρακολούθηση, έτσι; Άκουσε… θα κάνουμε το εξής: θα κάνουμε μια παρακολούθηση συχνή, δηλαδή κάθε ενάμιση μήνα θα τον παρακολουθείς, γιατί μπορούμε να μπούμε σε μια θεραπεία που θα αποτοξινώσουμε το παχύ έντερο και μετά θα το κάνουμε μια πολύ αλκαλική διατροφή, θα σου’ χω μέσα κρασί, θα σου έχω κόκκινο κρασί, δύο ποτηράκια την ημέρα, πάντα με το φαγητό, όχι σκέτα».

Αυτό που σίγουρα αντενδείκνυται στη θεραπεία που προτείνει είναι το τσίπουρο, γιατί όπως εξηγεί ενδελεχώς, σημασία έχει να καταπολεμηθεί το αίτιο και όχι το σύμπτωμα.

«Το τσίπουρο είναι καλό να το σταματήσεις για ένα διάστημα 2-3 μηνών, μέχρι να λήξει η θεραπεία. Θα μπεις σε μια θεραπεία δύο με μάξιμουμ τρεις μήνες. Θα τα καταπολεμήσουμε το αίτιο που δημιούργησε αυτά τα συμπτώματα. […] Δεν θα καταπολεμήσουμε το σύμπτωμα, γιατί εάν καταπολεμείς το σύμπτωμα μαθηματικά και συνεχίσεις να κάνεις τα ίδια, κάποια στιγμή θα σου εμφανιστεί πάλι».

[…] Θα ξεμπερδέψεις με αυτό, θα κάνεις έναν επανέλεγχο. Χρειάζεται να το κάνουμε δύο μήνες τον χρόνο για να είναι πιο σταθερή και solidate… αλλά δεν παρουσιάζεται κάτι» ακούγεται να λέει.

Με φάρμακο για την ελονοσία υποσχόταν γιατρειά του καρκίνου ο ψευτογιατρός του Κορωπίου
Απαγόρευε στα θύματά του να τρώνε και τους πότιζε μαντζούνια

Μέσα στη πολυτελή του βίλα οι άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν και χειρόγραφες σημειώσεις – συνταγές που έδινε στα θύματά του. Οδηγούσε τους ασθενείς στον θάνατο ή στην καλύτερη περίπτωση τους προκαλούσε σοβαρές βλάβες στον οργανισμό. Οι οικογένειες, όμως, των θυμάτων ήλπιζαν σε αυτόν. Ο Νίκος Κοντός τους απαγόρευε να τρέφονται κανονικά με αποτέλεσμα οι ασθενείς να λιμοκτονούν.

Σε ανθρώπους με σοβαρές ασθένειες χορηγούσε διάφορα μπαχάρια και βότανα, όπως μαύρο κύμινο, μαύρο γκότζι μπέρι, ζεόλιθο, ιπποφαές , σπιρουλίνα, μύρτιλο κ.α.

Μία μητέρα θύμα του ψευτογιατρού περιέγραψε στο Star πώς και γιατί της χορήγησε συγκεκριμένα βότανα. Όπως είπε, από το πρωί μέχρι το βράδυ έφτιαχνε στο παιδί της τέτοιου είδους αφεψίματα από αυτά που της είχε προτείνει με αποτέλεσμα το παιδί της να κάνει διαρκώς εμετούς.

Αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής που πρότεινε ο ψευτογιατρός ήταν οι «μαγικές σταγόνες» που έδινε σε ειδικό μπουκαλάκι.

Στο εν λόγω σκεύασμα που πωλούσε σε ασθενείς του καταγραφόταν στην ετικέτα του το όνομα γνωστού γιατρού, υποστηρίζοντας ότι σε αυτόν ανήκει η «πατέντα» του σκευάσματος.

Οι δίαιτες της φρίκης

Η δίαιτα ξεκινούσε από τις 8 το πρωί και συνιστούσε:

1 ποτήρι πορτοκαλάδα (με τις σταγόνες του αποστάγματος)

1 κουτάλι σούπας μέλι με σκόνη βοτάνων και αποστάγματα με 1 κ.γ. κανέλα Κεϋλάνης και 40 γρ. καρύδια

1 ποτήρι χλιαρό νερό με χυμό και ένα μεγάλο λεμόνι

3 χάπια σπιρουλίνας και 3 χλωροφύλλης

3 χάπια μουρουνέλαιου, 1 χάπι γαϊδουράγκαθου, 1 χάπι ΜΣΜ και ένα χάπι γκραβιόλας («πολεμιστής του καρκίνου»)

1 κ.σ σουσάμι, μαύρο κύμινο 1 κ.γ μέλη 3/4 βασιλικό πολτό, ζεόλιθο

Μάλιστα, όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος» για αυτές τις δήθεν δίαιτες και τα φάρμακα του 16χρονου που κατέληξε, οι γονείς του πλήρωσαν 22.000 ευρώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »