Απίστευτος ο Αμερικανός Πρόεδρος
Nέα ”ψυχρολουσία” από τον Ν. Τραμπ, ο οποίος ”στάζει μέλι” για τον Ρ. Τ. Ερντογάν. Αλήθεια, ακόμα περιμένει στήριξη από τις ΗΠΑ η Κυβέρνηση και ο Κ. Μητσοτάκης;

Ο Αμερικανός πρόεδρος θα κάνει τα πάντα για την Τουρκία. Γι’αυτό τον λόγο εξάλλου ο Ερντογάν παίζει το ύπουλό του παιχνίδι σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο.

Έχει το ”ελεύθερο” να κάνει ότι θέλει και αυτό είναι άκρως επικίνδυνο για τα ελληνικά συμφέροντα.

Τι είπε ο Ν. Τραμπ
Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε σήμερα ότι ο δημοκρατικός πρόεδρος της Δημοκρατίας Τζο Μπάιντεν δεν θα είναι σε θέση να αντισταθεί στους «σκακιστές παγκόσμιας κλάσης», όπως ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Αντιμετωπίζεις ανθρώπους που είναι πολύ έξυπνοι. Αντιμετωπίζεις σκακιστές παγκόσμιας κλάσης ανάμεσα στους ηγέτες αυτών των χωρών. Τα ξέρω όλα. Τα πάμε πολύ καλά με όλους αυτούς, τον Ερντογάν της Τουρκίας», είπε ο Τραμπ στο δίκτυο Fox. «Δεν μπορείς να έχεις (σσ για Πρόεδρο) έναν άντρα που δεν ξέρει πού βρίσκεται».

Ο Τραμπ είπε επίσης στο Fox News ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες τον κάλεσαν την περασμένη εβδομάδα, ζητώντας του να διαπραγματευτεί με τον Ερντογάν της Τουρκίας.

«Είσαι ο μόνος που θα ακούσει. Εμάς δεν μας ακούει», είπε ο Τραμπ αναφερόμενος στους παγκόσμιους ηγέτες.

Όταν ρώτησε αν αυτό οφείλεται στο ρόλο του ως ηγέτη των Ηνωμένων Πολιτειών, οι παγκόσμιοι ηγέτες του απάντησαν λέγοντας: «Λόγω της προσωπικότητάς σας», είπε πάντα ο Τραμπ.

«Δεν μου αρέσει να το λέω δημοσίως … ταιριάζω μαζί του. Ακούει», είπε ο Τραμπ για τον Ερντογάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »