Οργή για την απόφαση εκδίωξης από το ΕΣΥ των 7.000 υγειονομικών

Την οργή των χρηστών των υγειονομικών και όχι μόνο  έχει προκαλέσει η απόφαση του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη, να θέσει  απλώς σε αναστολή τον υγειονομικό Ηλία Μίχο που κατηγορείται για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό αλλά συνεχίζοντας να λαμβάνει το 50% του μισθού του, την ώρα που οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί παραμένουν σε αναστολή και απλήρωτοι για μίνες!

Υπενθυμίζεται ότι οι χιλιάδες υγειονομικοί που βρίσκονται σε αναστολή λόγω του ότι δεν εμβολιάστηκαν, έχουν υποχρεωθεί πλήρη στέρηση μισθού, με την απόφαση αυτή να έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις.

«Μας συμπεριφέρονται χειρότερα και από βιαστές παιδιών, αφού εάν κάποιος συλληφθεί με αυτή την βαρύτατη κατηγορία, θα συνεχίσει να λαμβάνει το 50% του μισθού του μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση!», τονίζουν χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Οι υγειονομικοί που τέθηκαν σε αναστολή έμειναν από τη μία μέρα στην άλλη χωρίς κανένα εισόδημα, με αποτέλεσμα να οδηγηθούν σε απόγνωση αυτοί και οι οικογένειές τους, λες και ήταν οι χειρότεροι εγκληματίες!

Σήμερα, εκατοντάδες είναι τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κατηγορούν το Θάνο Πλεύρη, ότι φέρθηκε στους υγειονομικούς χειρότερα και από τους παιδοβιαστές.

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι, που το 2020  τους χειροκροτούσε όλη η ελληνική κοινωνία επειδή έσωζαν ζωές…

Τώρα η  κυβέρνηση αντί να πάρει πίσω την ντροπιαστική απόφασή της  για την εργασιακή αναστολή των υγειονομικών υπαλλήλων που αρνούνται να βάλουν  στο σώμα τους ουσίες οι οποίες έχουν αποδειχθεί εν δυνάμει θανατηφόρες και οι οποίες χαρακτηρίζονται ως «εμβόλια κατά του Covid-19»,  τους οδηγεί οριστικά εκτός ΕΣΥ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »