«Πάσχα μόνο με την οικογένεια μας»
Ξεσάλωσαν οι «ειδικοί» και απαιτούν από τους πιστούς να γιορτάσουν την Ανάσταση… με διπλές μάσκες και με αποστάση δέκα (!) μέτρων μεταξύ τους.

Αυτό υποστήριξε η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, μιλώντας σε πρωινή εκπομπή και σχολιάζοντας το πως θα εορταστεί φέτος το Πάσχα.

Συγκεκριμένα η Παγώνη είπε ότι αυτό που θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας, είναι να κάνουμε Πάσχα μόνο με την οικογένεια μας ασχέτως ατόμων και ότι αν πάμε στην Ανάσταση, να το κάνουμε φορώντας διπλές μάσκες και κρατώντας απόσταση 10 μέτρων.

Η Πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, ζήτησε να κάνουμε αυτά που πρέπει το Πάσχα για να βγούμε από την περιπέτεια και συμπλήρωσε πως άλλωστε, αυτό το Πάσχα είναι καλύτερο από το περσινό στο οποίο οι απαγορεύσεις ήταν περισσότερες.

Επίσης, αναφερόμενη στα πάρτι και το συγχρωτισμό σε δημόσιους χώρους, τόνισε ότι καταλαβαίνει τη νεολαία η οποία είναι κλεισμένη μέσα εδώ και 1 χρόνο με ελάχιστα διαλλείματα, αλλά πλέον θα έχει σε λίγες μέρες τη δυνατότητα να πιεί ένα καφέ ή ένα ποτό σε μαγαζιά, με το άνοιγμα της Εστίασης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »