Δείτε τα βίντεο
Επεισοδιακή εξέλιξη είχε το μεσημέρι της Κυριακής η συγκέντρωση κατοίκων της Μαλακάσας που διαμαρτύρονται για τις δύο δομές μεταναστών στην περιοχή, με τις αστυνομικές αρχές να απαντούν με χημικά κατά τη διάρκεια της ειρηνικής διαμαρτυρίας.

Οι Έλληνες γίνονται ξένοι στη χώρα τους και η αστυνομία στρέφεται κατά των διαμαρτυρόμενων, την ώρα που τα περιστατικά βίας μεταξύ συμμοριών μεταναστών αυξάνονται συνεχώς τόσο σε αριθμό, όσο και στη βιαιότητα που τα χαρακτηρίζει.

Όπως φαίνεται στα βίντεο οι αστυνομικοί προχώρησαν σε χρήση χημικών όταν οι διαμαρτυρόμενοι κάτοικοι έκλεισαν συμβολικά για λίγη ώρα την εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Αυτή την ώρα υπάρχει μεγάλη δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο, η οποία έχει κάνει χρήση χημικών.

Οι κάτοικοι της Μαλακάσας είναι εξοργισμένοι με την κατάσταση στην περιοχή τους από τις δύο δομές στις οποίες φιλοξενούνται περίπου 3.500 πρόσφυγες και μετανάστες.

Προ εβδομάδας, μετανάστες βγήκαν στην κεντρική πλατεία της περιοχής και συνεπλάκησαν μεταξύ τους με καδρόνια. Σε άλλο βίντεο, μετανάστες φαίνεται να έχουν στήσει υπαίθρια μπάρμπεκιου αδιαφορώντας για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσει η πράξη τους.
Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »