Στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ αναρτήθηκε σήμερα Πέμπτη ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ανέργων για απασχόληση στα προγράμματα κοινωφελούς χαρακτήρα
Αναρτήθηκαν σήμερα, Πέμπτη, στη διαδικτυακή πύλη ΟΑΕΔ ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ανέργων στο πρόγραμμα «προώθηση της απασχόλησης, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα».

Αιτήσεις για 3.000 ανέργους στο νέο πρόγραμμα ΟΑΕΔ και Google
Το πρόγραμμα συμπεριλαμβάνει την κατάρτιση για 36.500 άτομα σε δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, υπηρεσίες υπουργείων και άλλων φορέων ενώ αναρτήθηκε και ο προσωρινός πίνακας αποκλειομένων.

Σύμφωνα με τον ΟΑΕΔ, η κατάρτιση πραγματοποιήθηκε με αυτοματοποιημένο, διαφανή και αντικειμενικό τρόπο, μέσω του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (ΟΠΣ) του ΟΑΕΔ, με βάση τα προβλεπόμενα κριτήρια της εγκεκριμένης από το ΑΣΕΠ δημόσιας πρόσκλησης.

Ο πίνακας κατάταξης περιλαμβάνει ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για οκτώ μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους επιβλέποντες φορείς ή/και στις υπηρεσίες τοποθέτησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική αίτησή τους και τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

από το Μητρώο τους, μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών (eServices IIS) του ΟΑΕΔ, στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους ή
από τον προσωρινό πίνακα κατάταξης ανέργων με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και, σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον προσωρινό πίνακα αποκλειομένων.

Αιτιολογημένες ενστάσεις (με τα τυχόν δικαιολογητικά συνημμένα) μπορούν να κατατεθούν από την Παρασκευή 24 Ιουλίου, στις 11:00 έως και την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, στις 14:00, αποκλειστικά ηλεκτρονικά στον ιστότοπο www.oaed.gr με τους κωδικούς πρόσβασης TAXISnet ή τους κωδικούς πρόσβασης πιστοποιημένων χρηστών ΟΑΕΔ.

Σε περίπτωση αδυναμίας επισύναψης των δικαιολογητικών στην ηλεκτρονική ένσταση, οι ενιστάμενοι υποβάλλουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο αρμόδιο Κέντρο Προώθησης Απασχόλησης (ΚΠΑ2), ως την Τρίτη 28 Ιουλίου 2020, στις 14:00, ώστε να επισυναφθούν από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΚΠΑ2 στην ηλεκτρονική ένστασή τους, συνοδευόμενα από τυχόν σημειώσεις του αρμόδιου ΚΠΑ2, σύμφωνα με την οριζόμενη διαδικασία στη δημόσια πρόσκληση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »