Ο μισός πληθυσμός της χώρας έχει εκπαραθυρωθεί και δεν επιστρέφει με απόφαση της Κομμαντατούρ

– “Θα γίνει μια δίκαιη κοινωνικά επιστροφή στην κανονικότητα.”
(Κικίλιας σήμερα).
Ψάχνουμε να βρούμε την “δίκαιη επιστροφή”, όταν ο μισός πληθυσμός της χώρας έχει εκπαραθυρωθεί και δεν επιστρέφει με απόφαση της Κομμαντατούρ.
– “Μέτρα δημόσιας υγείας θα υπάρξουν και αυτά το χειμώνα αλλά θα αφορούν τους ανεμβολίαστους.”
Έρχεται το 158ο κύμα μέτρων, (έχω χάσει το μέτρημα), ΜΟΝΟ για…

ανεμβολίαστους, τον χειμώνα.
Στο μεταξύ, οι εμβολιασμένοι, που ΚΑΙ μεταδίδουν ΚΑΙ νοσούν ΚΑΙ πεθαίνουν, θα κυκλοφορούν ελεύθερα, παντού, μολύνοντας και εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Έχουν πασαπόρτι μετάδοσης, αφού!
Κατά τ΄άλλα, τεστ υποχρεούνται να κάνουν μόνον οι ανεμβολίαστοι! (Εδώ τραβάω τα μαλλιά μου!)
– “Πρόστιμα και κυρώσεις σε όποιον ιδιώτη γιατρό και φαρμακοποιό δεν έκανε εμβόλιο”.
Η υποχρεωτικότητα διευρύνεται, συνεχώς, ώστε να καταλάβει ολόκληρο τον πληθυσμό! Αναμενόμενο! Μην πει κανείς ότι δεν ήξερε!
– Ένα τεστ την εβδομάδα, για εργαζομένους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που δεν έχει εμβολιαστεί. ΜΟΝΟΝ σε ιδιωτικό κέντρο και με 10 ευρώ (40 ευρώ τον μήνα, για κάθε άτομο)! Τρίβουν τα χέρια τους οι σχετικές επιχειρήσεις.
– Οι εκπαιδευτικοί και ακαδημαϊκοί, οι εργαζόμενοι σε τουρισμό, εστίαση, τηλεοπτικές, μουσικές, θεατρικές και χορευτικές παραγωγές υποχρεώνονται σε 2 τεστ την εβδομάδα (κόστος 80 ευρώ τον μήνα, για τον κάθε έναν).
Όπως διαπιστώνετε, αυτή η μερίδα του πληθυσμού είναι πιο “επικίνδυνη”, γι΄αυτό και χρειάζονται δυο τεστ!
– Μαθητές δύο σέλφ τεστ (οι ίδιοι τα έχουν χαρακτηρίσει “αναξιόπιστα”), δωρεάν την εβδομάδα.
– Φοιτητές, δύο ράπιντ τεστ την εβδομάδα με έξοδα του φοιτητή και πάλι σε ιδιωτικά κέντρα.
– Ταξιδιώτες, από 12 χρονών και πάνω, με οποιοδήποτε μέσον, ράπιντ τεστ, 48 ώρες πριν την αναχώρηση. Μόνον σε ιδιωτικά κέντρα και με 10 ευρώ το άτομο. Κάντε έναν υπολογισμό, για να δείτε πόσο θα σας κοστίσει, “για το καλό σας”, μία μετακίνηση, ειδικά αν είστε σε αναστολή εργασίας, χωρίς μισθό!
– ΔΩΡΕΑΝ τεστ, στις δημόσιες δομές, ΜΟΝΟ για εμβολιασμένους και ασυμπτωματικούς. Εδώ ξεκαρδιζόμαστε! Τι να το κάνουν το τεστ οι εμβολιασμένοι, αφού κυκλοφορούν ελεύθερα και αφού ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ότι έχουν ανοσία;;; Από την άλλη, γιατί να κάνει τεστ ο ασυμπτωματικός, αφού αισθάνεται υγιής;;
Και ναι! Θα γίνεται ταυτοπροσωπία! Μην ξεφύγει κάποιος από το σύστημα!
– Οι καταστηματάρχες εστίασης, μπαρ κλπ θα αναλάβουν το ρόλο του τσεκαδόρου της κυβέρνησης, ελέγχοντας πασαπόρτια και ταυτότητες!!! Αυτοί, που θα επιλέξουν μόνον εμβολιασμένους, θα λειτουργούν στο 100% των δυνατοτήτων τους. Οι άλλοι, όπως τα ξέραμε.
Άντε να δω μπρε, μέχρι σε ποιο υπόγειο θα φτάσει η αξιοπρέπεια σας, για έναν καφέ και ένα γκουρμέ πιάτο, που το ταυτίζετε με το κοινωνικό σας “ανώτερο” ίματζ!
– ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ, για όσους μαθητές και φοιτητές, δεν συμμορφωθούν με τις εντολές!
Και ο νόμος, για υποχρεωτική εκπαίδευση καταργείται;;;
Με πιο χουντικό διάταγμα άραγε;;
Για πες μας αποτυχημένε μπασκετμπολίστα!
Μετά, απ΄όλα αυτά, ΝΟΜΙΜΩΣ δεν θα πρέπει να πληρώνουμε φόρους, τέλη κλπ, μια που είναι ανταποδοτικοί και δεν απολαμβάνουμε καμία υπηρεσία!
Δικηγόροι, δικό σας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »