epa06473385 Bill Gates, Co-Chair, Bill and Melinda Gates Foundation, attends the 48th annual meeting of the World Economic Forum, WEF, in Davos, Switzerland, 25 January 2018. The meeting brings together enterpreneurs, scientists, chief executive and political leaders in Davos January 23 to 26. EPA/GIAN EHRENZELLER

Η Άνγκελα Μέρκελ στο διάγγελμά της, αποχαιρετώντας το 2020, και καλωσορίζοντας το έτος του «μεταλλικού βοδιού», περιέργως αφιέρωσε ένα μεγάλο κομμάτι της ομιλίας της στις θεωρίες συνωμοσίας και σε όσους «απαράδεκτους» δεν πιστεύουν στη «φονικότητα» του ιού και στα εμβόλια. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Καγκελάριος είπε ότι θα κάνει εμβόλιο “όταν έρθει η ώρα της”!!! Δηλαδή η πρώτη κυρία της Ευρώπης, που ο συνεχής παθολογικός τρόμος στα χέρια της απασχόλησε επί μήνες όλα τα διεθνή μίντια, κρίνει ότι δεν είναι ευπαθής και έτσι θα κάνει αργότερα το περίφημο εμβόλιο της Pfizer/BioNTech. Δεν βιάζεται καθόλου. Γιατί άραγε; Το εκπληκτικό είναι ότι πολλά μέλη της διεθνούς ηγεσίας, που επιβάλλει στο δυτικό ημισφαίριο πρωτοφανή σε αγριότητα μέτρα περιορισμού των πληθυσμών, δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο ή δηλώνουν ότι δίνουν τη θέση τους σε κάποιον άλλον, γιατί οι ίδιοι δεν ανήκουν σε ευπαθή ομάδα!!!
Εκτός από τον Μητσοτάκη, ουδείς Ευρωπαίος ηγέτης θέλει να είναι στη λίστα των πρώτων που θα κάνουν το εμβόλιο. Ο Εμανουέλ Μακρόν είπε ότι “πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι, γιατί ακόμη δεν ξέρουμε πολλά για τον κορονοϊό”… Η πρωθυπουργός της Δανίας, Μέττε Φρεντέρικσεν, ακολούθησε λέγοντας ότι δεν είναι “ευπαθής”, και ότι παραχωρεί το δικό της εμβόλιο σε κάποιον που το έχει ανάγκη. Ο CEO της Pfizer, ο περίφημος Αλβέρτο Μπουρλά, έκανε γνωστό ότι δίνει το δικό του εμβόλιο σε κάποιον άλλο γιατί δεν ανήκει σε ειδική ομάδα. Ο γνωστός για τις απόψεις του Πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, έχει την άποψη ότι όποιος κάνει το εμβόλιο της Pfizer/ BioNTech θα γεννήσει… αλιγάτορες!!! Ουδείς Ευρωπαίος ηγέτης έσπευσε να σηκώσει το πουκάμισό του μπροστά στο λαό του για να δείξει ότι κάνει το “ασφαλές” και “αποτελεσματικό” εμβόλιο. Μόνον ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ομογάλακτος “υφιστάμενή του”, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, έτρεξαν να παραδειγματίσουν τον κατεστραμμένο οικονομικά Ελληνικό λαό κάνοντας το εμβόλιο ή ίσως… ζαχαρόνερο!!! Προσωπικά εκτιμώ ότι είναι πολύ ανόητος όποιος επικοινωνιολόγος ή λοιμωξιολόγος συνέστησε στον Έλληνα πρωθυπουργό να είναι ο πρώτος στη λίστα των εμβολιασθέντων. Αν πάθαινε οποιοδήποτε αλλεργικό σοκ ο ίδιος ή η κυρία Σακελλαροπούλου θα κατέρρεε όλη η πολυδάπανη καμπάνια μέσω των κυβερνητικών καναλιών. Επομένως πιστεύω ότι στην περίπτωσή του και εκείνης της ατρόμητης Προέδρου αναλώθηκαν δύο… φυσιολογικοί οροί! Ευτυχώς το επικοινωνιακό κιτς – σόου δεν τράβηξε παραπέρα με την ηρωική προσέλευση της Μαρέβας Μητσοτάκη-Γκραμπόφσκι και των παιδιών τους στον Ευαγγελισμό. Όλο αυτό το μπανάλ θέαμα προσέβαλε τη λογική των έγκλειστων, άνεργων και πεινασμένων Ελλήνων.

Φαίνεται ότι όλοι μαζί ζούμε σκηνές από την αποκάλυψη του Ιωάννη ή από την κόλαση του Δάντη. Η επί δεκαπέντε χρόνια ηγέτιδα της Γερμανίας και της Ευρώπης, Άνγκελα Μέρκελ, η έχουσα ισχυρές, μυστικές υπηρεσίες και έχουσα χορηγό την BioNTech, απέφυγε να κάνει το εμβόλιο. Το ίδιο και οι άλλοι καλά πληροφορημένοι κορυφαίοι Ευρωπαίοι ηγέτες. Περιέργως παρά την ύπαρξη τόσων εμβολίων, η σιδερένια Γερμανίδα δήλωσε ότι οι πρώτοι τρεις ή τέσσερις μήνες του 2021 θα είναι πολύ “δύσκολοι”. Συμπτωματικά το ίδιο είχε πει πριν ένα μήνα και ο στενός φίλος της, μεγαλοεπενδυτής σε πολυεθνικές φαρμάκων, Μπιλ Γκέιτς. Τόσα εμβόλια δυτικά, κινέζικα και ρώσικα αλλά από πουθενά δεν ακούγεται κάτι για αποτελεσματικά φάρμακα, όπως παραδείγματος χάρι το Tamiflu που βρέθηκε για τη γρίπη. Κανένας δεν διαφημίζει ή δεν θέλει να προωθήσει τα αποτελεσματικά μονοκλωνικά αντισώματα. Γιατί άραγε; Πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι κάτι δεν πάει καλά με την επαρκή παραγωγή των εμβολίων. Η Pfizer έχει δύο μονάδες στη Γερμανία και στο Βέλγιο αλλά δεν επαρκούν. Ωστόσο, ο Γερμανός συνεταίρος, η BioNTech (στην οποία έχει επενδύσει 50 εκατομμύρια δολάρια ο Γκέιτς), ανακοίνωσε ότι υπάρχει πρόβλημα στην παραγωγή του αριθμού των εμβολίων που απαιτούνται. Το εμβόλιο της Moderna δεν έχει πού να παραχθεί, διότι αυτή η εταιρεία δεν έχει βρει ακόμη τις απαραίτητες γραμμές παραγωγής. Έχει, λένε, αγοράσει ένα εργοστάσιο στην Ισπανία και τίποτα περισσότερο.

Όλοι ψάχνονται και μετράνε το ποσοστό των παρενεργειών των εμβολίων της Pfizer και της Moderna σε διάφορα κράτη. Έως σήμερα αναφέρονται έντονες αλλεργικές αντιδράσεις. Τις τελευταίες ώρες είχαμε μια Μεξικάνα γιατρό που παρουσίασε εγκεφαλομυελίτιδα. Ο Φιλανδικός Οργανισμός Φαρμάκων ανακοίνωσε ότι τηρώντας τα προσωπικά δεδομένα δεν θα αναφέρει ακόμη τις παρενέργειες ωσότου υπερβούν έναν αριθμό. Η Moderna συνέστησε να μην κάνουν το εμβόλιο όσες γυναίκες έχουν υποστεί επεμβάσεις με σιλικόνη. Μιλάμε για εκατομμύρια γυναίκες. Ήδη στην Ελλάδα η ανεπάρκεια του αριθμού εμβολίων γεννάει διάφορες ανόητες και ανέφικτες απόψεις ότι μπορεί κάποιος να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου με εκείνο της Pfizer και τη δεύτερη με εμβόλιο της Moderna ή της AstraZeneca. Όλα αυτά βέβαια είναι φαιδρά και επικίνδυνα. Όλοι πλέον συγκλίνουμε στην άποψη ότι πέραν ενός ελλιποβαρούς πρωθυπουργού, έχουμε έναν πολιτικά ανύπαρκτο υπουργό Υγείας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »