Θανατηφόρες δυνάμεις μεταφέρουν οι Ρώσοι στην περιοχή μας

Το βαρύ καταδρομικό κατευθυνόμενων πυραύλων Moskva κλάσεως Slava επιστρέφει στον ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας και σύντομα θα είναι στην Α. Μεσόγειο αναφέρουν πηγές. 

Η Μόσχα αιφνιδίασε Τουρκία & Δύση: Τα Ρωσικά ”θηρία” Armata μεταφέρθηκαν στη Συρία – Δοκιμάστηκαν στα πεδία των μαχών

Μιλάμε για μια κινητή πλατφόρμα πυραύλων Κρουζ τρομερά επικίνδυνη και θανατηφόρα για κάθε αντίπαλη ομάδα πολεμικών πλοίων.

Το Moskva είχε προγραμματιστεί να καταπλεύσει στην Μαύρη θάλασσα στα μέσα Μαΐου, σύμφωνα με πηγές του ρωσικού υπουργείου Άμυνας. Το πλοίο ναυαρχίδα του συγκεκριμένου στόλου έχει εκσυγχρονισθεί το 2018. Το 2019 ξεκίνησε δοκιμές και τώρα είναι έτοιμο για αποστολή στην Μαύρη και Μεσόγειο θάλασσα.

“Το Moskva είναι το πιο ισχυρό πολεμικό πλοίο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας”, δήλωσε ο ειδικός Ντμίτρι Μπόλτενκοφ

«Το Καταδρομικό αυτό θα υπηρετήσει το ρωσικό ΠΝ για πολλά ακόμη χρόνια. Οι αντι-πλοϊκοί του πύραυλοι μπορούν να βυθίσουν οποιοδήποτε σκάφος. Είναι εξοπλισμένο με αντιεροπορικά βλήματα μεγάλου βεληνεκούς S-300, δημιουργώντας μια αντιαεροπορική ομπρέλα σε μια ολόκληρη περιοχή. Οι ιδιότητες είναι ιδιαίτερα χρήσιμες στη Συρία όπου το πλοίο αυτό υπερασπίστηκε τις βάσεις Hmeimin και Tartus από όλων των ειδών τις επιθέσεις», τόνισε ο ίδιος.

Το Moskva μεταφέρει 16 αντιαεροπορικούς πυραύλους P-1000 Vulcan με ακτίνα τουλάχιστον 700 km.

“Οι πύραυλοι του Moskva μπορούν να καταστρέψουν τον αντίπαλο στην είσοδο της Μαύρης Θάλασσας, αλλά και στο Βόσπορο”, δήλωσε ο πρώην αρχηγός του Ναυτικού Ναύαρχος Βαλεντίν Σελιβάνοφ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »