Δεν έχουν σταματημό στην κατρακύλα τους οι Δημοκρατικοί και ιδιαίτερα η πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Νάνσι Πελόζι, που πολλοί στα social media την χαρακτηρίζουν ως «ημιπαράφρων», αλλά και του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας των Δημοκρατικών στη Γερουσία Τσακ Σούμερ και πολλών Γερουσιαστών του Δημοκρατικού κόμματος, ύστερα από την επιμονή τους να καθαιρέσουν τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ γιατί τον χαρακτηρίζουν ως επικίνδυνο να έχει τους κωδικούς των πυρηνικών.

Δεν έχει τέλος γιατί σε αυτή την προσπάθειά τους βρήκαν ως σύμμαχο την τρομοκρατική οργάνωση της.., Χεζμπολάχ, την φιλοιρανική οργάνωση που δρα στο νότιο Λίβανο, η οποία μέσω του αρχηγού της συμφώνησε σε όλα με την Πελόζι!

Έτσι ο ηγέτης του σιιτικού κινήματος Χεζμπολάχ του Λιβάνου Χασάν Νασράλα δήλωσε σήμερα ότι τα πρόσφατα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στις ΗΠΑ θα έχουν παγκόσμιες επιπτώσεις και ότι ο ίδιος προσεύχεται να προστατεύει ο Θεός τον κόσμο έως την 20η Ιανουαρίου, την ημέρα της ορκωμοσίας στην Ουάσινγκτον του εκλεγμένου προέδρου Τζο Μπάιντεν!

«Το κουμπί για τα πυρηνικά είναι στα χέρια αυτού του παλαβού που λέγεται Τραμπ. Ο Θεός ας προστατεύει τον κόσμο από όσα αυτός μπορεί να κάνει», είπε ο Νασράλα σε τηλεοπτική του ομιλία συμπλέοντας απόλυτα με όσα δήλωσε νωρίτερα η Πελόζι!

Η τελευταία είχε πει:

«Η κατάσταση αυτού του ψυχικά ασταθή προέδρου δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο επικίνδυνη και πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να προστατεύσουμε τον αμερικανικό λαό από την ανισόρροπη επίθεσή του στη χώρα μας και τη δημοκρατία μας», δήλωσε η Πελόζι σε επιστολή της προς τους βουλευτές, προσθέτοντας πως, ότι συνομίλησε με τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων των ΗΠΑ «για τη λήψη προφυλάξεων για να διασφαλιστεί ότι ο Ντόναλντ Τραμπ δεν μπορεί να πυροδοτήσει εχθροπραξίες ή να διατάξει μια πυρηνική επίθεση στις εναπομείνασσες δύο εβδομάδες στο αξίωμά του.»!

Έτσι κόμμα των Δημοκρατικών και Χεζμπολάχ ταυτίζονται απόλυτα σε ότι αφορά τον Ντ.Τραμπ, καθώς ο αρχηγός της τρομοκρατικής οργάνωσης προσεύχεται να,,, ορκιστεί ο Μπάιντεν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »