Ο Bill Gates προειδοποιεί ότι το 50% των επαγγελματικών ταξιδιών δεν θα επιστρέψει ποτέ στην κανονικότητα
Οσυνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, προέβλεψε την Τρίτη στο συνέδριο Dealbook των New York Times ότι το coronavirus θα αναμορφώσει ουσιαστικά τα επαγγελματικά ταξίδια και την εμπειρία του γραφείου για πάντα.

Ο Γκέιτς είπε στον εκδότη του Dealbook και οικοδεσπότη του CNBC Andrew Ross Sorkin ότι “η πρόβλεψή μου θα ήταν ότι πάνω από το 50% των επαγγελματικών ταξιδιών και πάνω από το 30% των ημερών στο γραφείο εν θα υπάρξουν”

Ο δισεκατομμυριούχος… φιλάνθρωπος είπε ότι θα υπάρξει μείωση στα επαγγελματικά ταξίδια τώρα που η εργασία από το σπίτι έχει γίνει πιο εφικτή. “Θα πάμε κάπως στο γραφείο, θα κάνουμε κάποια επαγγελματικά ταξίδια, αλλά δραματικά λιγότερα”, είπε.

Η προοπτική του Γκέιτς για το πώς ταξιδεύει η εταιρική Αμερική είναι τρομερή είδηση ​​για την ανάκαμψη του κλάδου των αεροπορικών εταιρειών. Έρχεται επίσης την στιγμή που ένα δεύτερο κύμα του κορονοϊού καταστρέφει τμήματα της Ευρώπης και των ΗΠΑ.

Μια νέα έκθεση από την Moody’s γράφει ότι μια επανεμφάνιση σε περιπτώσεις ιών και περισσότερων περιορισμών και καραντίνας στις δυτικές χώρες θα μεταφραστεί σε χαμηλότερη ζήτηση επιβατών τους επόμενους μήνες, και το 2021.

Σύμφωνα με την Moody’s, το 2021, τα χιλιόμετρα των επιβατών, θα φτάσουν μόνο το 40% περίπου των επιπέδων των 8,7 τρισεκατομμυρίων του 2019.

Η έκθεση ανέφερε επίσης ότι τα εταιρικά ταξίδια θα παραμείνουν σε ύφεση έως το 2021. Μια ανάκαμψη για εταιρικά ταξίδια ενδέχεται να μην συμβεί μέχρι τα τέλη του 2023.!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »