Ο νέος κύκλος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής αναμένεται να έχει περισσότερους ωφελουμένους, εν συγκρίσει με τον πρώτο και το δεύτερο κύκλο, αφού δεν θα υπολογίζεται μόνο ο κλάδος, αλλά και η γεωγραφική περιοχή. Η κυβέρνηση προσανατολίζεται ωφελούμενοι να βγουν ακόμα και επιχειρήσεις που εξαιρούνταν από όλα τα μέτρα στήριξης έως τώρα, καθώς θα εξετάζεται πλέον σε τοπικό και ατομικό επίπεδο η πορεία κάθε επιχείρησης ξεχωριστά. Πριν καν λήξει, στις 31 Αυγούστου, η Ειδική Αποζημίωση 3 που παρέχεται μέσω του MyBusinessSupport της ΑΑΔΕ, ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών θα παρουσιάσει τις αλλαγές που θα δώσουν οικονομική «ανάσα» στις επιχειρήσεις και θα διευκολύνουν να ενταχθούν περισσότεροι. Ο νέος κύκλος Επιστρεπτέας Προκαταβολής αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας aade.gr/mybusinesssupport, η οποία θα προσαρμοστεί στα καινούρια δεδομένα. Η Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ, με τα διευρυμένα κριτήρια, αναμένεται να παρέχει χαμηλότοκα κρατικά δάνεια ύψους 1,2 δισ. ευρώ με δικαιούχους όλους όσοι είχαν πτώση του τζίρου τους κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο. Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο! Επίσης, στους ωφελουμένους θα προστεθούν και ατομικές επιχειρήσεις χωρίς εργαζομένους και χωρίς ταμειακή μηχανή, αλλά και επιχειρήσεις σε νησιά, που τώρα αποκλείονταν από τις προηγούμενες ενισχύσεις ως κλάδοι με κερδοφορία παρά την κρίση, αλλά κατέγραψαν πτώση πωλήσεων μέσα στο καλοκαίρι λόγω εποχικότητας στους τουριστικούς προορισμούς.

BySfairika.gr

Αυγ 27, 2020


Ο νέος κύκλος της Επιστρεπτέας Προκαταβολής αναμένεται να έχει περισσότερους ωφελουμένους, εν συγκρίσει με τον πρώτο και το δεύτερο κύκλο, αφού δεν θα υπολογίζεται μόνο ο κλάδος, αλλά και η γεωγραφική περιοχή.

Η κυβέρνηση προσανατολίζεται ωφελούμενοι να βγουν ακόμα και επιχειρήσεις που εξαιρούνταν από όλα τα μέτρα στήριξης έως τώρα, καθώς θα εξετάζεται πλέον σε τοπικό και ατομικό επίπεδο η πορεία κάθε επιχείρησης ξεχωριστά.

Πριν καν λήξει, στις 31 Αυγούστου, η Ειδική Αποζημίωση 3 που παρέχεται μέσω του MyBusinessSupport της ΑΑΔΕ, ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών θα παρουσιάσει τις αλλαγές που θα δώσουν οικονομική «ανάσα» στις επιχειρήσεις και θα διευκολύνουν να ενταχθούν περισσότεροι.
Ο νέος κύκλος Επιστρεπτέας Προκαταβολής αναμένεται να ξεκινήσει την ερχόμενη εβδομάδα μέσω της ανανεωμένης ιστοσελίδας aade.gr/mybusinesssupport, η οποία θα προσαρμοστεί στα καινούρια δεδομένα.

Η Επιστρεπτέα Προκαταβολή ΙΙΙ, με τα διευρυμένα κριτήρια, αναμένεται να παρέχει χαμηλότοκα κρατικά δάνεια ύψους 1,2 δισ. ευρώ με δικαιούχους όλους όσοι είχαν πτώση του τζίρου τους κατά τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.

Επίσης, στους ωφελουμένους θα προστεθούν και ατομικές επιχειρήσεις χωρίς εργαζομένους και χωρίς ταμειακή μηχανή, αλλά και επιχειρήσεις σε νησιά, που τώρα αποκλείονταν από τις προηγούμενες ενισχύσεις ως κλάδοι με κερδοφορία παρά την κρίση, αλλά κατέγραψαν πτώση πωλήσεων μέσα στο καλοκαίρι λόγω εποχικότητας στους τουριστικούς προορισμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »