Μία απρόσμενη αντιπαράθεση με τον δημοσιογράφο και υπεύθυνο διεθνών σχέσεων του Δικτύου Ελλήνων Συντηρητικών Παναγιώτη Δούμα είχε η Τατιάνα Στεφανίδου, στην εκπομπή της «TLIVE» στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, έχοντας ως κεντρικό θέμα της εκπομπής της τα όσα συνέβησαν στο Καπιτώλιο την Τετάρτη, επιδίωξε να εξομοιώσει τους υποστηρικτές του Τραμπ με τους 4-5 γραφικούς που κάνουν το γύρο του διαδικτύου και των συστημικών ΜΜΕ.

Εν συνεχεία, τάχα εξοργισμένη, εγκαλούσε την αμερικανική αστυνομία αναρρωτούμενη «ποιος κυβερνά αυτόν τον τόπο;», προκαλώντας άφθονο γέλιο σε όποιον έτυχε να την παρακολουθεί εκείνη την ώρα.

Συνεχίζοντας στο ίδιο ύφος, έφτασε στο σημείο να παρουσιάσει ως αποκλειστικότητα ένα βίντεο, το οποίο – κατά την συνεργάτιδά της – παρουσιάζει τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, την οικογένεια και τους στενούς του συνεργάτες να επιχαίρουν για την επίθεση στο Καπιτώλιο. Το αστείο είναι ότι το βίντεο είχε τραβηχτεί από τον… γιο του Ντόναλντ Τραμπ.

Στην εκπομπή είχε παρέμβει και ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Δημήτρης Καιρίδης, ο οποίος στο ίδιο μήκος κύματος αποκάλεσε τους υποστηρικτές του Τραμπ «τους ηττημένους της Παγκοσμιοποίησης».

Η Τατιάνα Στεφανίδου επέλεξε να κλείσει την εκπομπή της με τον Παναγιώτη Δούμα, προλογίζοντάς τον ως «υποστηρικτή του Τραμπ που βρήκε… ψάχνοντας», υπαινισσόμενη ότι τέτοιους στην Ελλάδα συναντάς πολύ δύσκολα.

Ο Παναγιώτης Δούμας, αφού πρώτα στο ερώτημα «εξακολουθείτε να στηρίζετε τον Τραμπ;», απάντησε με ένα ξερό «ΝΑΙ», έδωσε στη γνωστή τηλεπερσόνα, πληρωμένη απάντηση, επισημαίνοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια να υπεραπλούστευσης και εξομοίωσης του 50% ενός ολόκληρου λαού με έναν γραφικό, με γούνινο καπέλο και κέρατα.

Απάντησε και στον κύριο Καιρίδη, ρωτώντας τον, από πού κι ως πού ο μισός πληθυσμός της πιο ισχυρής χώρας στον κόσμο είναι «ηττημένος» από την παγκοσμιοποίηση και γιατί η παγκοσμιοποίηση εκπροσωπεί το καλό.

Δείτε το βίντεο

Ο Παναγιώτης Δούμας, σχολιάζοντας στα κοινωνικά δίκτυα, έγραψε
Από τη σημερινή εκπομπή, κρατάω τη δήλωση του κυρίου Καιρίδη. Αυτή είναι η πιο σημαντική και άξια συζήτησης. Τι μας λέει ο κ. βουλευτής; Μας λέει με λίγα λόγια δύο αξιοπρόσεκτα πράγματα. Το ένα είναι ότι η παγκοσμιοποίηση είναι κάτι καταπληκτικό. Το δεύτερο είναι ότι όλοι οι ψηφοφόροι του Τραμπ είναι οι «ηττημένοι» της παγκοσμιοποίησης και άρα… κάποιοι καλοί.

Για να σας δώσω να καταλάβετε: Υποθέστε ότι έχετε μία βιοτεχνία κι εκεί που όλα πάνε καλά, έρχεται μία κυβέρνηση και παύει να σε προστατεύει ως «εγχώρια παραγωγή» περιορίζοντας ή και εξαφανίζοντας τους δασμούς εισαγομένων ανταγωνιστικών προϊόντων, που δεν παράγονται ωστόσο υπό τις αυστηρές προδιαγραφές που χρειάζεται μία βιοτεχνία να λειτουργήσει στην πατρίδα σου.

Κλείνεις. Δεν υπάρχει εναλλακτική. Και κατά τον κύριο Καιρίδη… είσαι ένας ηττημένος. Ένας χαμένος, ανάξιος προσοχής. Κι αν αντιδράσεις ειρηνικά και νόμιμα με την ψήφο σου, τότε απλά… αυτή δεν έχει αξία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »