Κλείνει ξανά το λιανεμπόριο – Τέλος το click away
Την αυστηροποίηση του lockdown με εκ νέου κλείσιμο καταστημάτων, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Οπως είπε αρχικά ο Στέλιος Πέτσας: «Παρατηρείται καλύτερη επιδημιολογική κατάσταση στην Ελλάδα. Τα κρούσματα όμως παραμένουν ψηλά και η πίεση συνεχίζεται στο ΕΣΥ. Περίπου 2.500 συμπολίτες μας πέρασαν Χριστούγεννα σε κλίνες κορωνοϊού σε όλη τη χώρα. Τα δεδομένα αυτά επιβάλλουν να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση. Η ελπίδα του εμβολίου δεν είναι ευχή, αλλά πραγματικότητα πλέον».

“Παίζουμε άμυνα με όσα μέτρα απαιτούνται: ξέρουμε όλη τη σημασία της για την προστασία της ζωής μας. Είναι ανάγκη ό,τι χτίσαμε όλοι μαζί να μην γκρεμιστεί από τη χαλάρωση λίγων ημερών. Και πρώτα από όλα να μπορέσουν τα παιδιά μας να επιστρέψουν στα σχολεία.”

Από αύριο Κυριακή μέχρι την Δευτέρα 11/1 αναστέλλεται η λειτουργία όλων των υπηρεσιών κομμωτηρίων, κέντρων αισθητικής, βιβλιοπωλείων, ΚΤΕΟ.
Σταματά το click away, κλείνουν οι εκκλησίες.
Η απαγόρευση κυκλοφορίας από αύριο θα ισχύει ξανά από τις 9:00 το βράδυ με εξαίρεση εργαζόμενους και όσους βρίσκονται σε ανάγκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »