«Για να προλαβαίνουμε παγκόσμιες μολύνσεις και πανδημίες»!
Στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας, στο οποίο συμμετείχε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης τέθηκε ζήτημα δημιουργίας ενός παγκόσμιου πρότυπου ταυτοποίησης!

Φυσικά αυτό θα γίνει με αφορμή τον κορωνοϊό για να μπορούν οι υγειονομικές αρχές να αναγνωρίζουν αμέσως μία πανδημία και να εμποδίζουν την μόλυνση!

Παρουσία του Bill Gates και της πρώην πρωθυπουργού της Νέα Ζηλανδίας, Helen Clark, τέθηκε το ερώτημα για την χρήση και την εφαρμογή ενός παγκόσμιου διαβατηρίου εμβολιασμού.

«Δεν ξέρω για διαβατήριο αλλά πρέπει να έχουμε παγκόσμια πρότυπα ταυτοποίησης», απάντησε η Clark, δίνοντας το έναυσμα για παγκόσμια ταυτότηταη οποία θα μπορεί κάλλιστα να εμφυτεύεται!   

 «Θα είχε μεγαλύτερη αξία αν είχαμε ένα εμβόλιο που εμποδίζει τη μόλυνση. Ποιος ο λόγος να ελέγχεις τον κόσμο αν εμβολιάστηκε αν και οι εμβολιασμένοι νοσούν;», αναρωτήθηκε ο Gates.

«Πρέπει ο Π.Ο.Υ να αποκτήσει εξουσίες να βρεθεί επί τόπου με ό,τι ομάδες πρέπει να αναπτυχθούν, να μπορεί να δημοσιεύει τα δεδομένα αντί να παρακαλάει τις χώρες να το κάνουν, να μπορεί να λάβει μια προληπτική προσέγγιση σημαίνοντας συναγερμό και να μπορεί να κηρύξει μια έκτακτη ανάγκη χωρίς να τον τσακίζει μια επιτροπή έκτακτης ανάγκης. Άρα πρέπει να υπάρξει επανεξέταση των διεθνών υγειονομικών κανονισμών», τόνισε η Clark, ζητώντας ουσιαστικά παγκόσμια διακυβέρνηση, εν αρχή, μέσω του ΠΟΥ, κάτι που επιδιώκεται να γίνει άμεσα και καταγγέλλεται από μέσα ενημέρωσης στις ΗΠΑ.

«Δεν πρέπει να χάσουμε το μομέντουμ για αυτή την μεταμορφωτική αλλαγή», κατέληξε η Clark!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »