Κωμικοτραγικές καταστάσεις συμβαίνουν στις ΗΠΑ, καθώς τις τελευταίες ώρες αποδεικνύεται ότι η μεγαλύτερη ομάδα Ρεπουμπλικάνων που δημιουργήθηκε για να ρίξει τον Ντόναλντ Τραμπ και χρηματοδοτήθηκε από τις εταιρίες τεχνολογίας, ενώ συνεργάστηκε στενά με τους Δημοκρατικούς και τον Τζο Μπάιντεν, αποδείχθηκε ότι ήταν γεμάτη… παιδεραστές!

Συγκεκριμένα η ΜΚΟ με την ονομασία «Lincoln Project» αποτελούνταν επί το πλείστον από πρωτοκλασάτα στελέχη τα οποία είχαν στενές σχέσεις με τον Τζώρτζ Μπους και τον Μιτ Ρόμνει και τα οποία έφτιαξαν αυτή την αντι-Τραμπ οργάνωση με σκοπό να προωθήσουν Δημοκρατικούς υποψηφίους και κυρίως τον Τζο Μπάιντεν στους ρεπουμπλικάνος ψηφοφόρους, καθώς δήλωναν πως ο Ντόναλντ Τραμπ ήταν «επικίνδυνος για την χώρα».

Μόνο που σύμφωνα με ηλεκτρονικά μνήματα και συνομιλίες που έρχονται στο φως ο ιδρυτής της ΜΚΟ Τζον Γουίβερ έστελνε μηνύματα μέχρι και σε 14χρονα παιδιά με σκοπό να τα αποπλανήσει, συμπεριφορά που γνώριζαν οι υπόλοιποι συνεργάτες του, καθώς κάποια από τα νεαρά θύματα του Γουίβερ τους είχαν ενημερώσει αλλά αυτοί προσπάθησαν να καλύψουν την κατάσταση.

Ο Γουίβερ στόχευε και μεγαλύτερα αγόρια στα οποία υπόσχονταν καριέρα στην πολιτική αν ενέδιδαν στις επιθυμίες του!

Οι συνεντεύξεις με τους 21 νεαρούς άνδρες, καθώς και μια ανασκόπηση δεκάδων μηνυμάτων που τους έστειλε τα τελευταία πέντε χρόνια, δείχνουν ότι η διαδικτυακή του συμπεριφορά ήταν «αρπακτική».

Ο Κολε Μιλ ήταν 14 ετών όταν ακολούθησε τον Γουίβερ στο Twitter το 2015 και έλαβε γρήγορα ένα μήνυμα από αυτόν. Στην αρχή, δεν πίστευε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Θυμάμαι ότι είμαι ένα 14χρονο παιδί που ενδιαφέρεται για την πολιτική και σοκαρίστικα που ο John Weaver που συμμετέχει σε μια συνομιλία μαζί μου», είπε ο κ. Trickle Miele, τώρα 19 ετών. οπαδός του κ. Κέισιτς του κυβερνήτη του Οχάιο, τον οποίο βοηθούσε ο Γουίβερ να προετοιμαστεί για να συμμετάσχει στον προεδρικό αγώνα.

Αλλά καθώς τα μηνύματα συνεχίζονταν, έγινε άβολα.

Τον Ιούνιο του 2018, ο Γουίβερ ρώτησε: «Είσαι ακόμα στο Λύκειο» και ο κ. Trickle Miele είπε ότι ήταν, και ότι θα ήταν 18 την επόμενη άνοιξη. «Φαίνεσαι μεγαλύτερος», απάντησε ο κ. Weaver. «Γίνεσαι ψηλότερος».

Τον Μάρτιο του 2020, όταν ο κ. Trickle Miele ήταν 18 ετών, ο κ.Γουίβερ έγραψε: «Θέλω να έρθω στο Βέγκας και να σε πάω για δείπνο και ποτό και να σε κακομάθω !!» και «Στείλτε μου τα προσόντα σου ή μπορώ να μαντέψω! αν αυτό είναι ευκολότερο ή πιο διασκεδαστικό»!

Το Lincoln Project που θεωρούσε «απειλή» τον Ντόναλντ Τραμπ έσπευσε να αδειάσει τον Γουίβερ λέγοντας πως το «πρόδωσε» με τη συμπεριφορά του. Ταυτόχρονα Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί γερουσιαστές που συνεργάστηκαν μαζί του, ψάχνουν τρύπα για να… κρυφτούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Translate »